<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Megerősödött télen, kiütheti a sereghajtót

Az új edzőjével élvonalba igyekvő házigazda ma alaposan elpáholhatja a sereghajtót a holland másodosztály pénteki fordulójában!
Holland másodosztály
NAC Breda - Achilles'29
Péntek, 20:00 óra

A holland második vonalban általában gólokra vadászunk - ma is részben ezt tesszük. De ezúttal találatokat inkább csak a hazaiaktól várunk, ugyanis hatalmas tudásbeli különbség van a két gárda között. A NAC - a ligához mérten - erős kerettel rendelkezik, és az őszi botladozás után Stijn Vreven személyében olybá tűnik, megfelelő embert találtak a kispadra. A sárga-feketék jelenleg az 5. pozíciót foglalják el, 34 pontosak, hazai mérlegük 5-4-1 - sok egységet hullajtottak el korábban a Rat Verlegh Stadionban. A télen az értékeiket megtartották, sőt, még igazolni is tudtak. A hétfői mérkőzésen gyorsan eldöntötték a három pont sorsát Kortéék: húsz perc alatt bevertek kettőt az Utrecht tartaléknak, majd okosban megtartották előnyüket. A keretbe visszatért egy gólerős támadó, aki ősszel sérüléssel bajlódott. Eltiltott és friss sérült nincs a bredaiaknál.

Az Achilles 20 fellépésen 5 pontot gyűjtött, vendégként 10 túrájából egyszer nyert, kilencszer sittelt, gólkülönbsége 7-27 - ezek az adatok önmagukért beszélnek. Nyolcszor kaptak ki zsinórban, az utolsó négy bajnokijukon már gólt sem szereztek. A télen maradt az edző, jött egy csatár, de ő sérült, egyelőre nincs bevethető állapotban. Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy Eric Meijers brigádja menthetetlen. A védelem tragikus, már 51-szer kapitulált, hiába a 4-5-1-es alapfelállás, egyszerűen a minőség hiányzik a társulatból.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

30888HHendikep 0:22.05
30893VTöbb, mint 3.5 gól1.75

Nem hiszünk a csodában, jelen esetben abszolút nem. Ma a NAC mészárlást rendezhet, hárommal is verheti a gyengécske sereghajtót. Tippünk így: (0-2) 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!