<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Nem meglepő, mi a tippünk Hollandiában

Ha az Oss pályára lép, tuti, hogy nem lehet unatkozni. A Helmond ellen is jönnek majd a találatok!
Holland másodosztály
Helmond - Oss
Péntek, 20:00 óra

A Helmond 31 egységgel a 10. pozíciót foglalja el a holland másodosztályban, ha jó tavaszt produkál, simán részesen lehet a play offnak. A piros-feketék otthon masszívak, mérlegük 6-2-2 (16-10), viszont a formájuk nem az igazi. A gyengébb rajt után összekapta magát Roy Hendriksen legénysége, ám az óév utolsó, valamint az újév első tétmeccsét elbukták a fiúk. Pénteken a maastrichti túra zárult kudarccal (MVV 2-0). A keretben lényegi változás nem történt a télen, egy balszélső és egy támadó sérült, utóbbit le kellett cserélni a pénteki bajnokin. Az előrejátékkal otthon nincs baj, eddig valamennyi hazai fellépésükön eredményesek voltak Thomassenék.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

29032VTöbb, mint 2.5 gól1.45

Francois Gesthuizennek, az Oss vezetőedzőjének sajátos hitvallása lehet a futballról. Mert ez a gárda bizony megy előre becsülettel, de a védekezéssel nem igazán törődik. Gólkülönbsége 20 meccsen 45-52! 26 egységgel a 13. pozíciót foglalják el a tabellán, komolyabb céljuk már nem nagyon lehet ebben a kiírásban. Idegenben 3-0-6-os mérlegükhöz 16-28-as gólkülönbség társul, over/under statisztikájuk pedig 17/3. A keretben a 22 találatig jutó Tom Boerét, aki legutóbb is duplázott. A 4-3-3-as felállás ellenféltől függetlenül marad. Friss sérült nincsen, és eltiltás sem nehezíti a szakvezetés dolgát.

Az elmúlt években rendre megszórta egymást a két alakulat, és ma is legalább három találatot várunk a felektől. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!