<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, 4 ötlet, 7.1-es odds

Nem lesz unalmas a szombat: liverpooli sikerrel indítunk, aztán lesz szó német és francia futballról is. Csinos szorzókat szedtünk csokorba...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03572. Liverpool - Swansea, 1 és 2.5 gól felett (1.55) - angol bajnokság, 13:30

Szombat kora délután a 3. és a 20. helyezett csatája nyitja az angol élvonal 22. körét. A Pool idei teljesítményére összességében nem lehet panasz, hiszen 45 pontjukkal ott vannak a dobogón, és még arra is reális esélyük lehet, hogy szorossá tegyék a bajnoki aranyért folytatott csatát. Klopp csapatának elsősorban támadójátéka parádézik, a legtöbb gólt lőtték a mezőnyben, ehhez viszont egy sokkal sebezhetőbb védelem párosul, mint amit mondjuk a Chelsea-Tottenham kettős tudhat magáénak. AZ FA Kupában a megismételt meccsen sikerült kiharcolni a továbblépést a Plymouth otthonában (1-0), ráadásul Kloppnak még az is belefért, hogy legjobbjait pihentesse a meccsen.

A Swansea gyatra szezont fut, csak 15 pontos, de még mindig nem mondható reménytelennek a helyzete, hiszen csak egy pontra van a bennmaradástól. A védelem sehogy sem akar összeállni, a 49 kapott gól a legtöbb a mezőnyben, így pedig valóban nehéz pontokat szerezni. A védelemből Taylor (11/0), míg a középpályán Montero (11/0) hagyja ki sérülés miatt ezt az ütközetet. A Pool két forduló óta nem nyert, a gyengécske Swansea ellen viszont visszatérhet a nyerő útra.

03764. Huddersfield - Ipswich, 1 (1.70) - angol másodosztály, 16:00

A 27. fordulót rendezik az angol második vonalban, a Championshipben. A hazaiak a feljutásra hajtanak, jelenleg play off pozíciót foglalnak el a tabellán: az ötödik helyen állnak, 46 pontosak, hazai pályán pedig nagyon erősek. Nyolcszor nyertek már, emellett kétszer döntetleneztek és ugyancsak kétszer kaptak ki. A formájuk egészen remek volt szombatig: a kupában és a bajnokságban is sorra nyerték a meccseiket, ekkor azonban rangadón kikaptak a Sheffield Wednesday otthonában. Egy eltiltott középpályás ma nem lesz bevethető. Az Ipswich a középmezőny tagja, 34 pontos, a play off és a kiesés kérdésében sem lesz érintett. A gárda idegenben 3-2-7-es statisztikát termelt, a formája pedig igazán kiszámíthatatlan. A bajnokságban nyertek a kékek a Blackburn ellen szombaton, viszont kedden borzalmasan gyenge játékkal estek ki az ötödosztályú Lincoln vendégeként az FA Kupából (1–0).  A Huddersfield október elején az Ipswich otthonában, a Portman Road-on is nyerni tudott. Ma is ők az esélyesek.

26717. RB Leipzig - E. Frankfurt, 1 (1.65) - német bajnokság, 18:30

A téli pihenő után belelendülnek a csapatok a német élvonalban is, a 2. helyen álló Lipcse ezúttal a 4. Frankfurtot látja vendégül. Magyar párharc is lesz ez egyben, hiszen a házigazdáknál Gulácsi, míg a vendégeknél Huszti is pályára léphet. A Leipzig újoncként remek szezont fut és csak 3 pontra van az éllovas bajoroktól, habár az kétségtelen, hogy a bajnoki cím még nem reális elvárás. Az európai kupaindulás viszont a remek ősz után mindenképp, ehhez pedig a kiváló hazai mérleg is adott, Lipcsében 6-1-0 sort tudhat magáénak a csapat. A Frankfurt is kiválóan menetel önmagához képest, ráadásul sikerült győzelemmel zárni a 2016-os évet, a Mainz együttesén gázoltak át (3-0). Komoly problémái lesznek azonban a vendégeknek szombat este, ugyanis rengeteg a sérült. Az alapemberek közül Chandler (védő, 15/0), Hrgota (támadó, 12/3) és Vallejo (védő, 16/0) sem lesz bevethető ezen a meccsen, illetve további perememberek is sérüléssel bajlódnak. Elöl Forsberg (eltiltott) hiányát ugyan megérezheti a Lipcse, de így is marad gólerős játékosa a házigazdáknak, így behúzhatják mindhárom pontot és tovább tapadhatnak a Bayernre.

17417. Metz - Montpellier, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - francia bajnokság, 20:00

A Metz az életéért küzd a francia élvonalban. A bordók az utolsó helyről várhatták a 21. fordulót. 18 pontosak, van egy elmaradt mérkőzésük, és a bennmaradásról még nem kell lemondaniuk. Nagyon szoros a táblázat elsó harmada, egy-egy sikerrel több helyet is lehet előzni. Otthon 2-3-3-es statisztikához 12–21-es gólkülönbség párosul. A kupáknak gyorsan búcsút intett a gárda, a bajnokságban viszont értékes döntetlent értek el a listavezető Nice otthonában (0–0). A Montpellier 23 pontos, még nagyon nincs biztonságban, csak hárommal gyűjtött többet a csapat a már kieső helyen lévő Angersnél. A narancssárga-kékek idegenben még nem győztek, négy döntetlen mellett hatszor kikaptak. Gólkülönbségük érdekes vendégként: 12–25. Csak két esetben nem talált be, de gólt mindig kapott. A kupából kiesett a Montpellier is, az év első bajnokiján megosztozott a pontokon otthon a Dijonnal. A Metznek támadnia kell, a Montpellierben pedig elől és hátul is benne van a gól. Mindkét fél betalál, erre nagy esély van.

 
 
  • 3potrien112017január22.07:15ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Ezek a szorzók:( A tippek akár jók lehetnek ,de a valós esélyekkel ezek a szorzók köszönő viszonyban sincsenek.
    ...

    Ez a kis írásom jó példa,miért nehéz nyerni,itt lett 2 jó meg 2 rossz tipp,ez külön-külön megjátszva nagyjából reális oddson nem lenne minusz,0,30 level stake pluszt adna,ahogy számoltam.
    Na de ugyanez a valóságban :4 tétegységnél a két nyerő csak3,35,tehát -0,65 minusz.
    Erről szól az egész sportfogadás körülbelül.
    Aki nem hobbiból játszik,annak ez hasznos remélem.

     
  • A Liverpoolt lekéstem, mákomra :)...ha azt vesszük, nem is olyan rossz: a tipp 2. fele bejött :)

     
  • 1potrien112017január21.11:16ÚjVálasz

    Ezek a szorzók:( A tippek akár jók lehetnek ,de a valós esélyekkel ezek a szorzók köszönő viszonyban sincsenek.
    Reális volna:Liverpool és 2,5 over: 2,30
    Huddersfield-Ipswich hazai: 2,20
    Leipzig-Frankfurt hazai:2,10
    Metz-Montpellier BTS:2,00
    A mohóságnak nincs határa.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!