<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hatszoros szorzó angol és spanyol focival

A gólokkal kalkulálunk Angliában és Spanyolországban: a három találat mellé azt várjuk, hogy a Villarreal megszerezze a győzelmet a harmatos Valenciával szemben. Fogadjunk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03246. Derby County - Reading, 2.5 gól felett (1.95) - angol másodosztály, 16:00

A 27. fordulóban a 7. fogadja a 4. helyen állót, igazi rangadóra van tehát kilátás. A Derby az osztályozós helyekért harcol, ettől 5 pontra van, tehát még bőven odaérhet, ehhez azonban mindenképp javítania kell jelenlegi formáján, hiszen három forduló óta nem tudott nyerni. Ráadásul gondok vannak a támadósorban, hiszen ezen a három meccsen gólt sem lőttek.

A Reading jó szezont fut a korábbi évekhez képest, és egyértelműen esélyes arra, hogy a feljutásért harcoljon, bár a Brighton-Newcastle kettőssel nem tudja felvenni a versenyt. Támadásban ütős csapat, viszont védelme nem túl acélos, ezt remekül mutatja 36-33-as gólkülönbsége is. Ha valaki, akkor a Reading ellen feltámadhat a szebb napokat is látott Derby-támadósor, ez pedig eseménydús meccshez vezethet.

15964. Villarreal – Valencia, 1 és 2.5 gól felett (3.00) – spanyol bajnokság, 20:45

Néhány döntetlen „bekavart” az utóbbi hetekben, ezzel együtt nagyszerűen szerepel ebben az idényben a Villarreal. A 8-7-3-as mutató jelenleg a hatodik pozícióra elég, hazai környezetben nagyon megy a csapatnak (6-2-1). Ezzel szemben a szombati vendég rémes szezont produkál, csaknem fele annyi pontja van, mint Patóéknak. A szebb napokat is megélt Valencia nyolc-nyolc egységet gyűjtött otthon, illetve idegenben, jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a kiesés elkerüléséért harcol.

A gólszerzéssel nincs gond, ám a védelem botrányos, az eddigi 17 bajnokin 33 találatot kapott. Minden sorozat figyelembe vételével a következő eredményeket érték el Solerék az utóbbi hetekben: 2-1, 1-2, 3-3, 1-4, 2-1, 2-3, 2-2, 3-1, 1-2. Ebből kiindulva jó tipp lehet a 2.5 találat feletti opció, mi azonban bátrabbat húzunk, és azt mondjuk, úgy lesz legalább három találat, hogy otthon tartja a pontokat a Villarreal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!