<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Fogytán az újonc lendülete, szombaton is kikaphat

A remek formában lévő AZ Alkmaar az újonc Sparta ellen jó eséllyel begyűjtheti zsinórban 4. bajnoki sikerét is szombat este.
Holland bajnokság
AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam
Szombat, 18:30 óra

Jó passzban van az alkmaari együttes. A piros-fehérek ősszel továbbjutottak az EL-csoportkörükből, így most majd a Lyonnal kell párosmérkőzést vívniuk a továbbjutásért - immáron az egyenes kieséses szakaszban. A bajnokságban az 5. helyen állnak 31 egységgel, a dobogótól ugyan kissé leszakadtak, de a rájátszás az Európa-ligás pozíciókért mindenképpen összejöhet. John van den Brom alakulata az AFAS Stadionban 3-4-1-es mérleget produkált eddig, csak a Feyenoord tudott nála nyerni (0-4), azóta viszont továbblépett saját kupájában, és a bajnokságban is két sikert könyvelhetett el. Az idei első bajnokin magabiztosan hozta el a pontokat a Go Ahead vendégeként. A keret nem lesz teljes, egy kapus és három bekk is sérüléssel bajlódik - bevetésükre nincs igazán esély.

A rotterdami együttes 17 egységével a 13. helyet foglalja el a tabellán, még nagyon közel van a veszélyes zóna, így az újoncra még kőkemény tavasz vár. A piros-fehér-feketéknek különösen idegenben nem megy, mutatójuk mindössze 1-2-6, Alex Pastoor fiai még a 2. fordulóban nyertek vendégként. Azóta sok sikerélmény nem érte a gárdát, és mostanság nem csak idegenben. Az utolsó négy bajnokiját egyaránt elbukta a Sparta, az óév utolsó mérkőzésén fontos kiesési helyosztón kapitulált (ADO Den Haag 1-0), a múlt hétvégén pedig az Utrecht győzött nála. A keret nem lesz teljes, egy bekk sérült.

12083. AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam, 1 (1.45) - Tippmix

A Sparta kezdeti lendülete fogytán, az AZ ezt kihasználhatja hazai környezetben. Gólokkal azért is kalkulálhatunk, mivel a védelmek hiányosak lesznek. Tippünk így 1-es, illetve +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!