<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Juve, Roma, Betis és az Arsenal

A sztárcsapatokra mindig jó fogadni, ezúttal terítékre került a Juventus, az AS Roma és az Arsenal meccse is. A hazai sikereket helyenként gólokkal kombináljuk: fogadunk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10796. Juventus - Lazio, 1 (1.50) - olasz bajnokság, 12:30

Olasz rangadót rendeznek ebédidőben vasárnap, kissé meglepő módon ugyanis kicsivel dél után kezdődik ez a derbi. A címvédő Juve ugyan botlik néha, de jó úton halad a címvédés felé. Elveszítették a Szuperkupa döntőjét, illetve legutóbb Firenzében is megégtek (1-2), ettől függetlenül nem hinnénk, hogy válságban lenne Allegri csapata. A támadsor Higuaínnal brutálisan erős, talán a középpályán akadnak hiányosságok. Otthon 10 meccs után még mindig hibátlan a társaság, ráadásul Torinóban a védelem is állja a sarat.

A Lazio remek formában menetel, a legutóbbi 5 fordulóból 4-0-1 mérleggel jött ki, így ott is vannak az élbolyban. A pontok azonban nem jönnek könnyedén: megizzadtak a Crotone és az Atalanta ellen is, az Inter vendégeként pedig reménytelen játékot mutattak. Ugyan lesznek hiányzói jócskán a házigazdának (Lemina, Alex Sandro, Alves, Benatia, Sturaro), ettől függetlenül nem hisszük, hogy borulna a papírforma. Nyer a Juve, és megőrzi listavezető helyét.

09314. Arsenal – Burnley, 1 és 2.5 gól felett (1.55) – angol bajnokság, 15:15

Markáns győzelmi esélyekkel fut neki a meccsnek az Arsenal, hiszen a középmezőnyhöz tartozó Burnley (8-2-11) a liga legszívesebben látott vendége: az eddigi kilenc túráján mindössze egy pontot szerzett, az idegenbeli gólkülönbsége 3-20. Ezzel szemben Özilék jól teljesítenek odahaza (7-2-1), és a forma is rendben van, a legutóbbi négy rivális pont nélkül távozott az Emirates-stadionból.

Walcott, Elneny és Cazorla kivételével valamennyi meghatározó futballista Wenger edző rendelkezésére áll, a hírek szerint Sánchez és Özil mellett Iwobi és Lucas Pérez is helyet kap a kezdőcsapatban. Az Arsenal a legutóbbi öt alkalommal legyőzte a Burnleyt, hazai környezetben 2-1, 3-0 és 3-1 volt az eredmény. Hasonló forgatókönyvet várunk ezúttal is, ugyanis a – három fontos játékost nélkülöző - vendégcsapat döbbenetes átalakuláson megy keresztül, ha utazni kell: az otthon megszerzett 25 pont mellé egyetlen egyet tett hozzá. Az Arsenal legutóbb idegenben szerzett négy gólt a Swansea ellen, odahaza tíz bajnokin 21-szer volt eredményes – két-három találatra vasárnap délután is jó lehet.

16481. Betis - Sp. Gijón, 1 (1.70) - spanyol bajnokság, 18:30

A hazaiaknak reális esélyük van a bennmaradás kivívására, ehhez viszont otthon nem hibázhatnak a riválisok ellen. Ma egy ilyen mérkőzés következik. A sevillai együttes 21 ponttal a 14. helyen áll, saját stadionjában 4-3-2-es statisztikát hoztak össze Ruben Castróék. Decemberben búcsúztak a kupától, 2016-ot bajnoki győzelemmel kezdték (Leganes, 2–0), majd megszorították az Atleticót is (1–0). A Sporting 12 ponttal a 18., kieső helyen áll, kezd leszakadni a mezőnytől. A formája gyenge volt, ezért edzőt váltottak. A keret nem erős, idegenben két döntetlen mellett hétszer kikaptak, gólt is csak ritkán rúgnak (6–17). Az  új edző csak szerdán állt munkába, ennyi idő alatt nem tudja felrázni a gijoniakat. A Betis otthon stabil, ma fontos pontokat szerez.

14057. AS Roma – Cagliari, a Roma szerez gólt mindkét félidőben (1.60) – olasz bajnokság, 20:45

Országos 1-esnek tűnik a Serie A 21. fordulójának záró összecsapása, a Roma és a Cagliari közt ugyanis szakadéknyi a tudásbeli különbség. A fővárosiak 14-2-4-es mutatóval robognak, és a forma is ragyogó, hozták az utóbbi három meccsüket. A Cagliari nyolc győzelme nem rossz, ám döntetlent szinte alig játszik (2), és már tíz zakót számlál, vagyis minden második bajnokiját elveszíti. Dzekóék ugyanakkor kíméletlenek Rómában, hibátlan mutató, kilenc diadal, 27-7-es gólkülönbség áll a nevük mellett.

A hírek szerint Salah, Florenzi és Juan Jesus hiányzik vasárnap este, míg a Cagliari négy fontos futballistát kénytelen nélkülözni. Miután a vendégcsapat a liga egyik legrosszabbja idegenben (1-1-8), a Roma sikere igencsak valószínűsíthető, és mi azt mondjuk, a gólokból sem lesz hiány. A Cagliari 31-44-es mutatója meglehetősen „ígéretes”, vendégként tíz fellépésen 24 gólt kapott. Lendületes focit várunk a „farkasoktól”, simán benne van a meccsben, hogy Rafael kapus mindkét félidőben kapitulál.

 
 
  • 4laci19722017január23.07:44ÚjVálasz

    atkozottszerencsetlen! Állj le a tippeléssel. egy időre!Tapasztalatból mondom, hogy egy 1-2 hetes leállás jót tesz.Ha ebből szeretnél élni, akkor hagyd abba.Akik életvitel szerűen ebből élnek, azok nem kérnek, és nem is adnak tanácsot.100%-os meccs amúgy sincs.....Még 1 tanács max 1-2 meccset játssz meg.

     
  • Szépen kérek valakit, segítsen egy olyan tippel (1.50 vagy afelett) amivel legalább egy kis része visszajöhetne a bukásomnak. Egyszerűen ilyen már tényleg nincs, hogy ha 10 meccset rakok, 9 jön, ha 5-öt 4 jön, ha 1 qwa kiba.ott meccset veszek le 1.01-ért, nekem még az se jön be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyetlen értelmes tippet légyszi adjatok, amivel nyerhetek csak egyszer ebben a számomra semmit sem érő qwa életemben!

     
  • Csak hogy lássátok, hogy én vagyok a világ legelátkozottabb, legutolsó szerencsétlen szörnyszülött patkánya: 10es komb: Juventus, Arsenal, Nijmegen, kosár stb. 10. meccs Németország-Katar (Hazai, 1.08) . És mi viszi el?????, DÖGÖL.ÖN MEG A QWA NÉMET KÉZILÉABDACSAPAT MINDEN TAGJA!!!

     
  • 1lupetto2017január22.11:04ÚjVálasz

    Necces tipp. Figyelembe kell venni, hogya Roma "A" csapattal játszott kupameccset csütörtökön, a Cagliari meg majdnem elhozott egy pontot a Milan otthonából múltkor is. Kellemetlen ellenfél, aimán lehet hogy az első félidőben nem talál rajtuk fogást a Roma.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!