<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Remek szorzó egy vasárnapi olasz bajnokira

Az Intert látszólag felrázta az edzőváltás, a Palermo háza táján viszont továbbra sincsenek rendben a dolgok. Jól fizető tippet találtunk kettejük közös meccsére.
Olasz bajnokság
Palermo - Internazionale
Vasárnap, 15:00 óra

Palermóban - szokás szerint - áll a bál, a mindenható tulajdonost most már nemcsak a szurkolók, hanem a város polgármestere is "bekóstolta". Az edzőkeringő egyelőre nem folytatódott, de ez nem Corini mesteren múlt. Zamparini már menesztette volna a trénert, ám nem talált helyére mást. Közben a szigetlakók egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek, 10 pontjuk van mindössze, az Empolival szemben immár 8 egység a lemaradásuk. A Barberában pocsékul tolják a rózsaszínűek, egy iksz mellett nyolcszor kikaptak, gólkülönbségük 4-18. A keretet nem erősítették meg, pontosabban egy svéd támadó érkezett, de jelen helyzetben úgy hat-nyolc kezdőjátékost kellene vásárolnia a klubnak ahhoz, hogy maradjon remény a bennmaradásra. A forma tragikus, vasárnap a Sassuolo mért Baloghékra nagy verést (4-1). A keretbe visszatérhet Chochev eltiltásából, így egy hiányzó lesz, a védő Rajkovics.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1259506Internazionale és 1.5 gól felett1.80

Az Inter a gyenge rajt után Stefano Pioli vezetésével immár a 6. helyre jött fel a tabellán. A kék-feketék 36 egységnél járnak, idegenben viszont még van mit kozmetikázni a statisztikájukon (4-1-5). A formájuk parádés, november eleje óta egy bajnokit buktak el, sorozatban öt győzelemnél járnak most. A hétvégén a Chievo ellen fordítottak Icardiék (3-1), majd a kupában a ráadásban ejtették ki a Bolognát (3-2) - erősen felforgatott összetételben szerepeltek Palacioék. A gárdában friss sérült nincsen, Brozovics letöltötte eltiltását.

Egyértelműen az Inter sikerét várjuk az ütközettől, és elnézve a hazaiak védelmét, a +1.5-ös opció is simán benne van a pakliban. Tippünk így: 2-es és +1,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!