<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ezúttal sem fogja vissza magát a francia éllovas

A Monaco támadójátékára ebben a szezonban nehéz szavakat találni, míg a Lorient továbbra is csak szenved. A hazai siker mellett a gólokat vesszük célba.
Francia bajnokság
Monaco - Lorient
Vasárnap, 15:00 óra

A hercegségbeliek 20 fordulót követően 40 egységgel vezetik a tabellát, 60 gólt rúgtak már, erre 21-gyel válaszoltak az ellenfelek. A II. Lajos stadionban 8-1-1-es mérleget produkáltak (34-10), a december közepi, Lyon elleni hazai fiaskó óta továbbjutottak mindkét kupában, és megnyertek két bajnokit. Az elmúlt hétvégén Marseille-ben győztek simán, 4-1-re Falcao-ék. A BL-ben is érintett lesz még tavasszal a társulat, úgyhogy elégedett lehet a klubvezetés a csapat idei teljesítményével. A keret ezúttal sem lesz teljes, Leonardo Jardim szakvezető Adama Traoréra és Dirarra nem számíthat, mindkét futballista az Afrika Kupán szerepel.

A Lorient a gyenge kezdés után edzőt váltott, érkezett a Videotonnal tavalyelőtt megbukó Casoni mester. A tréner kissé felrázta a brigádot, de ez egyelőre nem jelent biztonságot a narancssárgák számára. A Lorient továbbra is a vonal alatt tanyázik, 18 egység áll a neve mellett, idegenben pedig pocsék: 0-2-8-as mérlegéhez 11-24-es gólkülönbség társul. A formája összességében kiszámítható, hiszen a három legutóbbi hazaijukat megnyerték Warisék, vendégként viszont buktak. Minden csapatrészben lesz hiányzó.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1767704Monaco és 2.5 gól felett1.65

A Monacót nagyon nehéz megállítani az idén, ma erre nem lesz képes a gyengécske Lorient. Hazai sikerrel és gólokkal kalkulálunk, legalább hárommal. Tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!