<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Irány Görögország és Afrika!

AZ Afrikai Nemzetek Kupáján az életéért küzd Algéria, a görög élvonalban pedig erős középcsapatok csapnak össze. Két remekül fizető ötlettel érkezünk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06443. Giannina - PAOK, 1. félidő X (2.00) - görög bajnokság, 18:30

A görög Szuper Ligában az ötödik fogadja a hatodik helyezettet - mindkét együttes a play offos helyekre hajt. A házigazda 25 pontos, hazai pályán négyszer nyert, kétszer döntetlenezett, és kétszer szenvedett vereséget, A formája mostanában nem egyenletes, ikszek után jött egy vereség a Xanthinál, utána pedig nyert a Panioniosz ellen. A védelme stabil, saját stadionjában csak négy gólt kapott. A PAOK hárompontos büntetése miatt csak a 6., ha ez nem lenne, most épp mai ellenfele előtt állna a táblázaton. Hivatalosan 23 pontos, idegenben 3-1-3-as statisztikával. Zárt stílus jellemzi a fekete-fehéreket, hét vendégeskedése alkalmával 9-szer talált be, és csak ötször mondott csődöt a védelme. Az elmúlt hetekben jól ment a gárdának, csak egy Giannina elleni hazai vereség rontja el az összteljesítményt. Ma megint inkább az óvatoskodás lesz jellemző, éppen ezért az első negyvenöt percben nem dől el semmi. A szünetre iksszel vonulnak a csapatok.

12648. Szenegál - Algéria, mindkét csapat szerez gólt (1.90) - Afrikai Nemzetek Kupája, 20:00

Komoly gondban van Algéria, hiszen hiába van olyan nevekkel felvértezve ezen a tornán, mint Slimani vagy épp Mahrez, az eredmények nem jönnek. Zimbabwe ellen a két lőtt gól is csak egy pontot ért, Tunézia ellen pedig még a pontszerzés sem jött össze. Ez mind jól mutatja védelmi problémáikat, az a tény pedig tovább erősít ezen, hogy Tunézia ellen egy öngólt is vétettek, a 2. tunéziai gól pedig büntetőből született. Az említett két név miatt a támadójátékban van potenciál, de a védelem gyenge...

Szenegál már kényelmes helyzetből várhatja ezt a meccset: 2-0-ra verték Tunéziát, majd szintén 2-0-ra Zimbabwe együttesét, így ha itt pontot szereznek, biztosan csoportelsők, de a továbbjutás már mindenképp megvan. A győzelmi kényszerben játszó Algéria ellen azonban nehéz meccsre számíthat az eddigi stabil védelem, ráadásul mivel komoly tét már nincs számukra könnyen lehet, hogy megkapják első góljukat is. Ugyanakkor az is esélyes elnézve ezt az algériai védelmet, hogy a támadási kényszer még több védelmi hibát szül, melyet Szenegál legalább egy alkalommal ki is használhat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!