<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 sportág, 3 tipp, 3.48-as odds

Tenisszel, hokival és portugál focival indítjuk a hetet, az oddsok pedig: 1.50, 1.50 és 1.55!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24075. Vityaz Podolszk - Szalavat Julajev Ufa, 4.5 gól felett (1.50) - KHL, 17:30

Az All-Star meccseket követően folytatódik a KHL alapszakasza, ahol a nyugati 7. fogadja a keleti 5. helyezettet. Egyik csapat sem ülhet a babérjain, hiszen playoff részvételük még nincs biztosítva: a Vityazra tapad a Jokerit-Szocsi-Slovan hármas, a Szalavat pedig ugyan 14 pontos előnyben van a már rájátszást nem érő helytől, a kiemelés végett nem mindegy, hol végez az alapszakaszban. Ellentétes a két együttes formája: az Ufa 3 meccset bukott zsinórban, míg a Vityaz hármat nyert. Valami nagyon nem stimmel a vendégek védelmében: az említett három vereség alkalmával 9 gólt lőttek, de kaptak cserébe 16-ot, ami azért nem kevés, átlagban 5 fölött meccsenként. Ráadásul hiányzói is lesznek bőven a vendégeknek: Hartikainen (19+17), Makarov (6+9), Maltsev (2+0), Soin és Vorobyov (1+2) is kihagyja ezt a derbit sérülés miatt, közülük Hartikainen és Makarov pótlása okozhat komoly fejtörést. A Szalavat mind támadásban, mind pedig védekezésben "gólerős", a Vityaz pedig remek formát fut. Jó esélyt látunk rá, hogy legalább 5-ig eljutnak a felek hétfőn, a Vityaz ezt eddig 29, míg a Szalavat 34 meccsen tette meg.

15135. Chaves - Nacional Madeira, 2.5 gól alatt (1.55) - portugál bajnokság, 21:00

A portugál élvonal 18. körében hétfő este a kiesés elől menekülő Nacional a kissé erőn felül teljesítő Chaves vendége lesz. A házigazda 24 pontos, és ugyan az európai kupaindulást érő helyekre nem sok esélye van, mindenképp bizakodásra adhat okot az őszi produkció. Pontjait elsősorban stabil védelmének köszönheti, amely csak 1 kapott gólt átlagol meccsenként, támadásban viszont nem sok jót tud felmutatni az együttes a maga 19 lőtt góljával. A hazai 3-5-1 sor sem rossz, de az otthoni 10-8-as gólkülönbség is sokat elárul a gárda játékstílusáról. A Nacional gyenge szezont fut, 12 pontos és a legutóbbi 4 fordulóban nem tudott nyerni. Még a Chaves csapatát is alulmúlja támadásban a 14 lőtt góllal, idegenben pedig mindössze 4 pontra volt jó az együttes, de rendre nem szórják meg őket. Komoly taktikai csata lesz ez, ahol elsődlegesen a védelmi stabilitáson lesz a fókusz mindkét gárdánál, így nem várható gólzápor.

03751. S. Wawrinka - J-W. Tsonga, 1 (1.50) - tenisz, Australian Open férfi egyes, kedd 01:00

Már a második hétbe lépnek a játékosok is az év első Grand Slam tornáján, az Ausztrál Nyílt Tenisz Bajnokságon. Mindig kritikus pont a TOP játékosok körében az, hogy bejutnak e a második hétre, és az, hogy már sem a világelső Murray,sem pedig a világranglista 2. nincs versenyben, sokak előtt megnyitja a kaput. Többek közt a 2014-es bajnoknak, a svájci Stan Wawrinkának is, aki a negyeddöntőben Jo-Wilfired Tsongával találkozik. Igazán komoly ellenféllel még nem találkozott Tsonga, míg Wawrinka már üzemi hőfokra ütögethette magát, többek közt rögtön az első körben egy öt szettes meccs Klizan ellen, utána pedig Johnson, Troicki, Seppi. Nem volt könnyű sorsolása, de lépkedi a lépcsőfokokat Wawrinka.

Tsonga ellen eddig hétszer meccselt, s bár az első négy összecsapást a francia nyerte, az utóbbi hármat viszont simán a svájci. De mi az ami dönthet? Egyértelműen a fonák. Tsonga finoman szólva se rendelkezik top fonákkal, ellenben van egy gyilkos tenyerese és szervája. Wawrinka ellenben rendelkezik minden olyan ütéssel, ami kellhet egy végső sikerhez, már ha ott van fejben. Az egy kezes fonák ütése jelenleg a férfi mezőny legszebb egy kezese, ha ezzel az ütésével tudja irányítani a meccset, meglehet az elődöntő számára, és zsinórban a negyedik győzelem Tsonga ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!