<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Az edzőváltás sem segít, újabb vereség jöhet

A Red Star edzőt váltott, azonban szerintünk ez sem segít majd rajtuk hétfő este, a bajnokesélyes otthon tartja mindhárom pontot.
Francia másodosztály
Brest - Red Star 93
Hétfő, 20:45 óra

A Brest jól megy az idei kiírásban, 38 pontjával a tabella élén állt a játéknap előtt. Hazai környezetben 6-1-3-as mérlege azért annyira nem meggyőző, ám Jean-Marc Furlan alakulata olybá tűnik, kijött a novemberi gödörből. A piros-fehérek az év első bajnokiján nyertek a sereghajtó otthonában, majd viszont kvázi feladták a kupát - a Fleury vendégeként 2-0-ra kikaptak, kissé felforgatott összeállításban. A keretben a csapatkapitány eltiltott lesz, és egy támadó is sérüléssel bajlódott.

A Red Starnál edzőváltás történt a múlt héten, érkezett Claude Robin, akinek a Clermont elleni hazai bemutatkozása nem sikerült: 1-3-ra kapott ki a társaság. Egyre nagyobb a baj a klubnál, ugyanis 19 ponttal már csak a 16. helyen álltak a játéknap előtt - vészes közelségben a kiesőzónához. Vendégként 1-3-5-ös mutatót hoztak össze a fiúk, és ugye a formájukról már szóltunk: vereséggel búcsúztak 2016-től, majd zakóval nyitották 2017-et. Tovább nehezíti a szakvezetés helyzetét, hogy a házi gólkirály pirosat kapott legutóbb, így eltiltását tölti. Rajta kívül egy középpályás sérült már másfél hónapja.

10063. Brest - Red Star 93, 1 (1.55) - Tippmix

Az új edzőben bíznak a vendégek, de félő, hogy nem ma támad fel a Red Star. A Brest a feljutásra hajt, ma pedig nem hibázhat. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!