<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Dupla zseton egyetlen hétfői tippel

Az Almere és az Ajax második csapatára is jellemzőek az eseménydús meccsek, így mi mást is várhatnánk hétfő esti randevújuktól, mint gólokat?
Holland másodosztály
Ajax 2 - Almere City
Hétfő, 20:00 óra

Az Ajax fiataljai - noha nem juthatnak fel az élvonalba - egyelőre remekül teljesítenek a németalföldi második ligában. A gárda a játéknap előtt a 2. helyen állt 40 egységgel, egészen brutális, 8-1-1-es hazai mérleggel. Gólkülönbségük félelmetes: 31 találatra csak 13-mal tudtak válaszolni az ellenfelek. A kezdeti szeszélyesség után a társulat formája is pazar immár hónapok óta, október vége óta őrzik veretlenségüket. Az újévet egy emmeni iksszel kezdték (0-0). A keretből két támadó és egy kapus marad ki sérülés miatt.

Az Almere 33 ponttal a 7. a bajnokságban, minden esélye megvan arra, hogy részese legyen a play offnak. A piros-fehérek idegenben 3-2-5-es mutatóval rendelkezik, ehhez a gólkülönbség 19-23. Jack de Gier alakulata rosszabbul kezdett, aztán nagyon nagy sorozatot futott, viszont november végétől megint hullámzó Aricáék teljesítménye. 2017 első bajnokiján otthon játszott 2-2-es döntetlent a Volendammal.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

30776VTöbb, mint 3.5 gól2.00

14/6, illetve 13/7 a két alakulat over/under mérlege, de a +3.5-ös mérkőzésekre is 10/10 és 11/9 a statisztikájuk. A két gárda nem igazán foglalkozik ma a védekezéssel, nyílt meccset játszanak, amelyen jönnek a találatok! Tippünk így: +3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!