<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: tenisz, foci és kézi, 5.57-es odds

Két tenisztipp az Australian Openről, egy focimeccs az angol kettőből, valamint egy kézilabda vb-negyeddöntő. Ezekre fogadunk kedden, nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13570. Szlovénia - Katar, 1 (1.55) - férfi kézilabda vb negyeddöntő, 20:45

Kedden már a negyeddöntőket rendezik a férfi kézilabda világbajnokságon, és bizony akadt pár meglepetés a nyolcaddöntők során. Ami számunkra a legkedvesebb, az Dánia búcsúja, de a katari csapat továbbjutására sem sokan számítottak Németország ellen. 21-20-ra diadalmaskodott Katar, az első félidőben hiába húzott el 6-2-re a német csapat, félidőben csak egy gól volt az előnyük. Aztán a 2. félidőben 17-13-ról produkált elképesztő feltámadást a katari válogatott. Megérdemelt siker volt, a kapuban Saric 43%-kal védett és a védekezés kiválóan működött előtte. Azt azért nem árt tudni, hogy ez a csapat már nyomokban sem emlékeztet a 2015-ös vb-ezüstérmes együttesre, a Markovic-Fernandez-Stojanovic hármas sem utazott el a tornára, mindössze 8 játékos maradt meg a 2015-ös keretből.

Most pedig jön az a Szlovénia, amely nem lesz sokkal kisebb falat a németeknél. A csoportkörben 3 győzelemmel kezdtek, így a macedónok és a spanyolok ellen belefért a gyengébb játék. Az oroszok ellen a nyolcaddöntőben aztán ismét 100%-on pörgött a csapat, 32 gólt szórtak és remekül működött a csapategység. Iszonyatosan erős a szlovén fal Gaber vezetésével. Támadásban a szélsők (Janc és Marguc) remekel, Dolenec pedig elképesztően gyors, vagyis nehéz 60 perc vár a katari védelemre. Sokat kivett a katari gárdából a németek elleni szoros meccs, és habár mentálisan a csúcson vannak, ez kevés lesz Szlovénia ellen.

21222. Reading - Fulham, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - angol másodosztály, 21:00

Rangadó lesz a Championship 27. fordulójában: a hazaiak és a vendégek is a play offra, azaz a feljutásra hajtanak. A házigazda áll jobban, 46 ponttal az 5. helyen állnak. Otthonukban erősek, 8-3-2-es statisztikájához 20–10-es gólkülönbség társul. A kék-fehérek formája viszont nem jó, kiestek az Old Traffordon az FA Kupából (Manchester United, 4–0), majd két bajnokit is elveszítettek, igaz, csak minimális különbséggel

A Fulham 40 ponttal a 9., öttel marad el a hatodik helytől, amely már rájátszást ér. A londoniak vendégként nem rosszak, ötször nyertek, ötször döntetleneztek, és csak kétszer kaptak ki. A fehér-feketéknek megy mostanában, továbbjutottak idegenben a kupában (Cardiff, 1–2), és a bajnokságban is veretlenek január eleje óta. Veszélyes csapat látogat ma a Readinghez, mindkét gárdában benne van a találat. A gólváltás tűnik jó tippnek erre a meccsre.

00960. J. Konta - S. Williams, 2 (1.45) - tenisz, Australian Open női egyes, szerda 01:00

Két, egyaránt TOP 10 játékos találkozik egymással az Ausztrál Nyílt Tenisz Bajnokság negyeddöntőjében. A világranglista 9., magyar felmenőkkel is rendelkező Johanna Konta, és a jelenleg 2. amerikai Serena Williams. A keményebb sorsolást Serena kapta kettejük közül, tán kijelenthető, ám figyelemre méltó, hogy mind a ketten eddig szettveszteség nélkül meneteltek el idáig. Egyszer sem találkoztak még egymással, ám az élete formáját mutató Kontának nem sok esélyt jósolunk a brutális erejű ütésekkel rendelkező Serena Williams ellen. Egy makacs vállsérülés miatt sokat kihagyott az amerikai, ám jó formában tért vissza, és az se tévesszen meg senkit, hogy az első versenyén az évben vereséget szenvedett Brengle-től. Ha Serena üzemi hőfokon van, szinte megállíthatatlan. Állítása szerint is jól megy neki a játék, és mivel Kerberrel már nem találkozhat a döntőben, hiszen kiesett a német világelső a legjobb 16 között, így megnyílhat egy újabb út a következő Grand Slam trófeájáig Serena Williamsnek. Őt várjuk az elődöntőbe.

21395. Ka. Pliskova - M. Lucic-Baroni, pontos eredmény 2:0 (1.55) - tenisz, Australian Open női egyes, szerda 01:00

Nagyszerűen menetel a brisbanei torna győztese eddig az év első Grand Slam tornáján, Ausztráliában. Az idei évet rögtön tornagyőzelemmel kezdő cseh klasszis, Karolina Pliskova berobbant teniszével a világ elitjébe. Fiatal, magas, jól szervál, jók az alapütések. Jelenleg az 5. helyen tanyázik a világranglistán, és kötve hisszük, hogy ő itt áll meg. Nagy dicséret illeti ellenfelét, Lucic-Baroni-t is,aki a 79. helyen található, és 34 évesen jutott el idáig. Stílusuk kb. hasonló, nem finomkodják el a labdameneteket, ha tehetik, néhány ütésből lezárják. Pliskova magasságánál fogva talán nehezebben mozog, de a tehetsége Grand Slam fináléba vezetheti, és már csak két meccsre van ettől. Új edző, új remények, eddig csodásan alakul az év Pliskova számára, meglepődnénk ha nem ő jutna a legjobb négy közé.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!