<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Merész hazait húzunk a belga élvonalban

A belga bajnokságban két, a tabella első feléhez tartozó alakulat feszül egymásnak - hazai sikerrel kalkulálunk!
Belga bajnokság
Oostende - Charleroi
Kedd, 20:30 óra

A házigazda az előkelő 4. helyen áll 39 ponttal, esélye van a dobogóra is, de rájátszáson biztosan ott lesznek a fiúk. Főleg, ha otthoni formájukat hozza a brigád: 7-3-1-es sorukhoz 26-11-es gólkülönbség társul. A formájuk biztató, az óévet ugyan hazai vereséggel zárták, az idei első tétmeccsen idegenben diadalmaskodtak Dimatáék (Beveren 0-1). Gondot jelent, hogy a 8 gólos Musona, egy kezdő középpályás és a cserekapus Ovono az ANK-n érdekelt, a kezdő kapusuk (Proto) sérült.

A Charleroi a 7. 34 egységgel, otthonában erős, vendégként kevésbé meggyőző, mérlege 2-5-4. A fekete-fehérek formája gyenge, három bajnoki vereséggel a hátuk mögött érkeznek a keddi ütközetre. Felice Mazzu alakulata legutóbb Gentben kapott ki 1-0-ra, de az ezt megelőző két fellépésen sem tudtak betalálni Polleték. A télen volt változás a keretben, Ninis a Mechelenbe igazolt, helyére egy rutinos jobbszélső érkezett a Royal Antwerpenből. Sérült egy támadó és egy középpályás, eltiltott lesz még egy középpályás.

22458. Oostende - Charleroi, 1 (1.95) - Tippmix

Az ősszel a Charleroi nyert hazai pályán, ezúttal viszont az Oostendét érezzük erősebbnek. A házigazda nyer, és tartja a lépést a dobogósokkal. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!