<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Egy kedd esti meccs, két remek ötlet

A Genk remekel mostanság, a vendégek rossz passzban vannak, ráadásul tartalékosak lesznek. Hazai sikert várunk...
Belga bajnokság
Genk - Kortrijk
Kedd, 20:30 óra

A Genk jelenleg csak a 8. 31 ponttal, ha jól hajráznak a kékek, úgy odaérhetnek a felsőházi rájátszásba. Otthonukban jól teljesítenek a december végén kinevezett Albert Stuivenberg fiai, mérlegük 7-2-2, és a formájuk is pazar: három bajnokit nyerte nullra, és a kupa elődöntőjében idegenben remiztek. A keretben a házi gólkirály Karelis sérült, rajta kívül még egy jobbszélső és egy támadó nem lesz bevethető.

A Kortrijk a 11. 24 egységgel, idegenben 2-3-6-os szerény sorral. A védelme tragikus a társulatnak, 22 fellépésen már 43-szor kapitulált a hátsó alakzat. A piros-fehérek a liga legrosszabb passzban lévő együttese: zsinórban hétszer kapott ki a bajnokságban! És ezúttal alapemberei közül hárman sem lehetnek ott a mérkőzésen. Egy belső védő és egy védekező középpályás eltiltását tölti majd, egy támadó pedig sérült. Így még nehezebb lesz a dolga a vendégeknek.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22456HGenk1.45
02216VTöbb, mint 2.5 gól1.60

A Kortrijk nem nyerni jár a Luminus Arénába - az elmúlt években rendre a Genk nyert ebben a felállásban. Kedd este sem várunk meglepetést, szerintünk a pontok otthon maradnak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!