<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1260 meccsre fogadott, véget érhet a focikarrierje

A Manchester City korábbi klasszisa tíz éve rabja a szerencsejátékoknak. Korábban a skót szövetségtől is kapott büntetést…

A Burnley 34 esztendős középpályása, Joey Barton beismerte, hogy 1260 meccsre fogadott az elmúlt tíz évben. Az egykor a Manchester Cityben, a Newcastle-ben, a QPR-ban és Marseille-ben is megforduló, angol válogatott botrányhős bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban, azt viszont tagadta, hogy a mérkőzések bármelyikén pályára lépett. Így nem fogadási vétség miatt büntetik majd, hanem azért, mert a játékosoknak eleve tilos futballra fogadniuk.

Ahogy arról társoldalunk, a Rangadó.hu beszámolt, Bartont korábban a skót szövetség büntette egymeccses eltiltással, miután a középpályás beismerte, hogy július 1 és szeptember 15 között 44 fogadást kötött. Ezúttal vélhetően jóval súlyosabb büntetésre számíthat, melynek következtében pályafutása is veszélybe kerülhet.

 
 
  • 1tippmixgyilkos2017március06.07:47ÚjVálasz

    Ezt a makifejet letörölhetnètek már,csak foglalja a helyet.tippet inkább.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!