<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Erre fogadj a hétfő esti olasz derbin

A Milan kettős emberhátrányban is elhozta mindhárom pontot Bolognából, ennek azonban ára is van: Rómában hétfő este meglehetősen tartalékosan lépnek majd pályára.
Olasz bajnokság
Lazio - Milan
Hétfő, 20:45 óra

A Lazio két vereség után visszatalált a helyes útra: előbb az Inter verte kupameccsen vendégként, majd 6-2-re kalapálták el Parolóék a Pescarát idegenben. A kékek így stabilizálták 4. pozíciójukat. 43 egységnél járnak, hazai pályán pedig masszív, 8-1-3-as mérleggel büszkélkedhetnek. Inzaghi mester támadósora rendben van, viszont a védelem azért hajlamos a hibára, gólkülönbsége 41-27. Ezúttal teljes kerettel vághat neki a találkozónak a mai gárda, mindössze a peremembernek számító Lombardi sérült.

A Milan phürroszi győzelmet aratott a héten Bolognában: nyolc és fél mezőnyjátékossal harcolták ki az 1-0-ás győzelmet Nagy Ádámék ellen. A rossoneri így megszakította pocsék szériáját, és 40 ponttal így most a 8. helyen tanyázik. Vincenzo Montella együttese idegenben sem gyenge, 5-2-4-es statisztikájához 16-15-ös gólkülönbség társul. A fiatal tréner korábban is gondban volt, hiszen sérüléshullám sújtja alakulatát, ám szerda este Romagnolit le kellett cserélni, Kuska és Paletta piros lapot kapott, a csereként pályára lépő Poli is rúgást kapott a térdére. Jelen állás szerint Montolivo, Bonaventura, De Sciglio, Antonelli, Romagnoli, Paletta és Kuska nem áll a szakmai stáb rendelkezésére. Azért ez tekintélyes névsor, akárhogyan is vesszük. A 4-3-3-as hadrend marad, hátul a Abate-Gomez-Zapata-Vangioni négyes kezdhet...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22016VTöbb, mint 2.5 gól1.70

Mindkét gárda erős támadósorral rendelkezik, viszont a védelmek hajlamosak a rövidzárlatra. A Lazio bekksora a gyengécske Pescara ellen engedélyezett két gólt, és összehozott egy 11-est. A csatárok ma elemükben lehetnek, mindkét oldalon. Érzésük szerint mindkét csapat betalál majd, és összehoznak három gólt a felek.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!