<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 sportág, 4 meccs, 5.4-es odds

A szerda sem unalmas, sőt. Van tippünk a Real-Napoli BL-meccsre, emellett teniszben és kézilabdában is utazunk. Fogadjunk, hogy nyersz!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16536. N. Basilasvili - J. Thompson, 2 (1.50) - tenisz, Memphis férfi egyes, 16:00

A US Open óta először játszanak az Egyesült Államokban ATP-tornát. Kemény borításon, és fedett pályán mutathatják meg most a teniszezők, mit is tudnak. Mi a Basilasvili-Thompson mérkőzést választottuk ki az első fordulóból (amelyet eredetileg hétfőn vívtak volna), ahol friss élmények is lehetnek egymással kapcsolatban. Mindketten fiatal teniszezők, Thompson 22, Basilasvili pedig 24 éves, az idő abszolút nekik kedvez. Basilasvili nagy menetelés után esett ki a szófiai versenyen, ahol az elődöntőben a hazaiak ásza, Grigor Dimitrov győzte le. Addig viszont egészen szépen ment fordulóról fordulóra, a Mannarino, Klizan, Thiem trión túljutva, ami nem kis teljesítmény. Valószínűleg ebben a menetelésben el is fáradhatott, és nem hisszük hogy százszázalékos állapotban lesz majd a memphisi első fordulóra. Thompson pedig fiatal, ambiciózus teniszező, aki idén, Sydneyben már legyőzte kemény pályán a grúzt két szettben, és most is hasonlóan sima győzelmet várunk tőle.

27091. Real Madrid – Napoli, mindkét csapat szerez gólt (1.55) – Bajnokok Ligája, 20:45

2016. október 29. A dátum, amikor legutóbb vereséget szenvedett a Napoli. A Juventus elleni zakó óta – minden sorozatot figyelembe véve - 18 összecsapást vívott az olasz együttes, 12-6-0-os mérleggel. A tippünk szempontjából legalább ilyen fontos, hogy ezeken mindössze egyszer, a Dinamo Kijev elleni BL-találkozón (0-0) fordult elő, hogy nem szereztek gólt Callejónék. Biztosra vehetjük, Sarri edző is tisztában van vele, meghatározhatja a továbbjutást, képes lesz-e betalálni a Napoli a Bernabéuban.

A forma mindenesetre fantasztikus, a Real Madrid védelme pedig a legkevésbé sem mondható sziklaszilárdnak. Az utóbbi hetekben kapott gólt a BL-címvédő az Osasunától, a Celtától, a Málagától és a Sevillától is, csak a Sociedadot sikerült „lenullázni”. A hazai találat majdhogynem borítékolható (külön cikkünkben HAZAI SIKERT jósolunk), hiszen ebben az évadban még egyszer sem fordult elő, hogy nem vették volna be a rivális kapuját Ronaldóék. Szerda este az életveszély Callejón, Mertens, Insigne, Hamsík négyes (érdekesség, hogy a hónapok óta sérült lengyel Milik is a tagja a keretnek) is okozhat galibát Navas kapuja előtt…

14593. Pays d'Aix - St. Raphael, 2 (1.50) - francia férfi kézilabda bajnokság, 20:45

A 9. fogadja a 3. helyen állót a francia férfi kézilabda élvonal 15. játéknapján. A vendég St. Raphael megismételné tavalyi bravúros ezüstérmét ebben a szezonban, és a jelek szerint erre lehet is esélye, habár a Nantes igencsak megerősödött erre az idényre. Remek formának örvendenek a vendégek, zsinórban három sikert számlálnak. Vendégként ugyan van már 3 vereségük, de a PSG-Chambery kettős otthonában ki lehet kapni. A csapatot nem a villogó támadójáték, sokkal inkább a fegyelmezett és nagyon masszív védelem jellemzi, átlagban 25 pontig jutnak ellenük a csapatok, ez a szám pl. a PSG esetében 28. Az Aix gyenge középcsapatként definiálható leginkább, az előző idényben épphogy a vonal felett zárt, ebben a szezonban valamelyest jobban teljesít. Otthon mindössze 2 sikere van, a nagyjából Raphael-szinten játszó Nantes legutóbbi 38 gólt szórva 5-tel verte őket. Bár a St. Raphael pár napja EHF-meccset játszott a dán GOG ellen (és kikapott), így is az ő sikerüket várjuk. Ha tudják hozni az eddig tőlük megszokott stabil védekezést és kapusteljesítményt, akkor fontos győzelmet arathatnak.

39419. Aberdeen - Motherwell, 2.5 gól felett (1.55) - skót bajnokság, 20:45

Decemberből elhalasztott mérkőzést pótolnak ma be a skót élvonalban. A házigazda remekül szerepel, 23 mérkőzésen 43 ponttal a második helyen áll. A Celtic más dimenzió, de a Rangers-szel tartja a lépést a piros-fehér csapat. Otthonában erős, hét siker mellett háromszor döntetlenezett, és csak egyszer kapott ki. A formája egészen jó, az elmúlt hetekben csak egyszer kapott ki (Celtic, 1–0), a többi meccsét hozta, nemcsak a bajnokságban, hanem az FA Kupában is. 14/9 az over/under mutatója. A Motherwell 24 ponttal a nyolcadik, még nincsen teljesen biztonságban, mert az osztályozós Hamilton is 21-nél tart. A piros-sárgák vendégként masszívak, statisztikájuk 3-4-4, mostanában csak vendégként jöttek az eredmények. Az elmúlt hetekben ezeken a mérkőzéseken eredményesek is voltak Moulték. A formájuk változó, vegyesen teljesít. Az egymás elleni meccsein általában sok gól születik, ma is erre van jó esély.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!