<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: futballnagyüzem, szédítő szorzók

Német, francia és olasz focitippeket szedtünk csokorba péntekre. Pályán a Juve és a Monaco: fogadjunk, hogy nyersz!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

04216. Braunschweig - Erzgebirge Aue, 1 (1.60) - német másodosztály, 18:30

A 3. fogadja a sereghajtót a 21. fordulóban. A Braunschweig jó úton halad a feljutás felé, azonban ideje lenne javítani formáján, mert pillanatok alatt a 4-5. helyeken találhatja magát. Négy forduló óta képtelenek nyerni, a Karlsruhe elleni döntetlennel zárták a 2016-os évet, 2017-ben pedig 2 döntetlen és egy St. Pauli elleni zakó a mérleg eddig. Otthon a mezőny legjobb csapata 8-1-1 mérleggel és a 22-11-es hazai gólkülönbség is beszédes. Most érkezik hozzájuk a 17 pontos sereghajtó, amely a legutóbbi 5 körben csak egyszer kapott ki, de így is képtelen elmozdulni a veszélyzónából. A probléma elsődlegesen a támadósorban keresendő, a legutóbbi 5 körben csak 2 gólt lőttek, összességében pedig nincs meg az 1 lőtt gólos meccsátlag. Ahogyan a St. Pauli ellen, úgy ezúttal is kemény meccsre készülhet a Braunschweig, hiszen a bennmaradás szempontjából mindenképp motivált Aue érkezik hozzájuk. Azonban ha le tudják nullázni a kiesőjelöltet, akkor szoros meccsen behúzhatják a három pontot és stabilizálhatják helyüket az élbolyban.

23448. Sochaux - Laval, 1.5 gól felett (1.55) - francia másodosztály, 20:00

A 8. fogadja az utolsó előtti helyen állót a francia második vonal 26. körében. A Sochaux a legutóbbi körben végre megszakította nyeretlen szériáját a Reims 1-0-ás idegenbeli legyőzésével, amely talán lendületet adhat a gárdának. Erre szüksége is van, hiszen helyezése ellenére még bőven odaérhet a feljutó helyek egyikére, hátránya csak 4 pont a dobogós Lens csapatával szemben. A Laval vergődik ebben az idényben, 4 meccses nyeretlen szériát fut, de még mindig csak 2 pontra van a bennmaradást érő helyektől. A támadósor némi életjelet mutat, legalábbis önmaghoz képest, a legutóbbi 5 meccsből négyszer is eredmény tudott lenni, csak a Valenciennes nullázta le őket. És hogy miért várunk legalább 2 gólt ezen a derbin? Egyrészt az 1.55-ös szorzó igencsak csábító erre az opcióra. Másrészt a Sochaux és a Laval támadósora sem mutat rossz formát. Ráadásul legutóbbi 5 közös meccsükből 4 is hozott legalább két találatot, szeptemberben 1-1-re végeztek. Nagyjából hasonló eredményt várunk ezúttal is.

12947. Juventus – Palermo, a hazai csapat legalább három gólt szerez (1.65) – olasz bajnokság, 20:45

Habkönnyű meccs vár a Serie A éllovasára, hiszen a Palermo nincs egy súlycsoportban a Juvéval. A torinóiak húsz győzelemmel ás négy vereséggel állnak az élen, döntetlent még nem játszottak. A hazai mérleg meglehetősen egysíkú: 12 meccs, 12 győzelem, 30-6-os gólkülönbség. A magyarokat is foglalkoztató déliek aligha ússzák meg a kiesését, az eddigi 24 fellépés 16 vereséget hozott. Különösen otthon szenved a Palermo, bár a 2-4-6-os mutató sem túl acélos.

Nem kérdés, ki nyeri meg a péntek esti meccset, és mi azt mondjuk, Dybaláék simán összehoznak három találatot. A Juventus Chiellinire és Mandzukicra nem számíthat, ám a rivális sem lesz teljes. A „zebrák” uralják a párharcot, megnyerték a legutóbbi kilenc bajnokit. A Palermo védelme minden, csak nem szilárd, ennél több aligha kell a címvédésre törő házigazdának…

15309. Bastia – Monaco, 2 és 1.5 gól felett (1.75) – francia bajnokság, 20:45

A 19. fogadja az éllovast a francia élvonal péntek esti meccsén, a feleket 36 pont választja el. A Bastia a kiesést igyekszik elkerülni, ám olyan szörnyű idegenbeli mutatóval rendelkezik, hogy kétséges az eredmény. Otthon 3-6-3 az együttes mérlege, igencsak gólképtelen a társaság. Márpedig a péntek esti vendég félelmetes formát mutat ebben az idényben, 25 mérkőzésen 75 találatnál jár. Idegenben sem lankadnak Falcaóék, ez pedig nem sok jót ígér a Bastiának.

A Monaco győzelmi kényszerben van, hiszen hiába a fantasztikus menetelés, a PSG és a Nice sem akar leszakadni. A hercegségbeliek tíz ponttal tértek haza a legutóbbi négy túrájukról, csak a PSG otthonában nem tudtak győzni (1-1). Tavaly decemberben, fordított szereposztásban 5-0-ra diadalmaskodott a Monaco – a Bastia ezúttal sem számíthat sok jóra…

 
 
  • 1phillybeast2017február17.09:20ÚjVálasz

    Nem, nem VIP csoport, csupán egy sikeres sportfogadás blog
    https://www.facebook.com/phillybeasthun/?ref=aymt_homepage_panel

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!