<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két duplázó a Reallal és a Fradival

Eseménydús első félidőt várunk Madridban, az NB I-ben pedig Debrecenben is diadalmaskodhat a Fradi. Itt a helyed, ha nagy vadra mész...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11609. Real Madrid – Espanyol, 1. félidő, 1.5 gól felett (1.90) – spanyol bajnokság, 16:15

Egyik kedvenc ellenfelét fogadja a Real Madrid, hiszen ebben a párharcban a legutóbbi kilenc (!) meccsen nem termett babér az Espanyolnak. A Bernabéuban legutóbb 6-0-ra diadalmaskodtak Ronaldóék, korábban született 3-0-s és 3-1-es eredmény is. A királyiak a LaLiga élén állnak, ám hátradőlniük nem szabad, hiszen a Barcelona aligha tett le a címvédésről. Hazai környezetben is a mezőny legjobbja a Real: kilenc győzelem és két döntetlen a bajnoki mérleg, a 29-10-es gólkülönbség is nagyon rendben van. A fővárosiak keretében ismét ott van Bale, nem úgy, mint Ramos, Danilo és Coentrao.

Az Espanyol sem teljesít rosszul (8-8-6), és idegenben sem fogy el a tudomány, más kérdés, hogy a Barca (4-1) és a Valencia (2-1) is elintézte Juradóékat. Néhány fontos hiányzója lesz a csapatnak, de nem csak emiatt számíthat nehéz másfél órára. A Real szerdán a Napoli ellen (3-1) is igazolta az erejét, és egyáltalán nem ritka, hogy már az első félidőben potyognak a gólok a Bernabéuban.

28961. Debrecen - FTC, 2 (2.05) - magyar bajnokság, 18:00

Folytatódik az NB I, a két hónapos szünet után visszatérnek a pályára a csapatok. A Debrecen nagy változásokon ment keresztül, szinte a fél kezdőcsapat eligazolt, helyükre légiósok érkeztek. Papíron nem rossz nevek, de azért majd az éles szituációkban derül ki, hogy az új fiúk mennyit tudnak segíteni a hajdúságiakon. Mert a segítség elkél, mivel a Loki csak a tizedik a tabellán, húsz pontja van, éppen annyi, mint a már kieső helyen álló MTK-nak. Pontes alakulata otthon nagyon gyengén teljesített, nagyerdei statisztikájuk mindössze 2-3-4, csak a Gyirmótot és az Újpestet sikerült legyőzniük. A felkészülési meccseken sem volt meggyőző a gárda.

A Fradinál is nagy volt a jövés-menés, elméletileg erősödtek a fővárosiak. A zöld-fehérek már játszottak egy tétmeccset az idén, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán Leandróék 2–1-re verték a Kispestet. Ami látszott, a védelem még nem állt össze. Geráék 30 ponttal a negyedik helyen teleltek, idegenben átlagos mutatót hoztak össze (3-3-3). A Debrecen eddig mélyen tudása alatt teljesít, és - tippünk szerint - ezúttal sem tudja növelni pontjai számát. Mi azt mondjuk, győz a Fradi, és tapad az élmezőnyre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!