<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz és spanyol derbire fogadunk

Talán meglepő lesz, mit várunk a Napoli összecsapásán, míg Valenciában gólokra hajtunk. Két 1.85-ös szorzóban gondolkodunk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

13598. Chievo - Napoli, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - olasz bajnokság, 15:00

A Real elleni BL-meccs után nem vár könnyed bajnoki a nápolyi csapatra, hiszen a Chievo masszív középcsapat ebben a szezonban. Ráadásul a veronai társaság jó formában is van: az Inter és a Fiorentina elleni zakók után összekapták magukat, és 1-0-ra nyertek a Lazio vendégeként, legutóbb pedig 3-1-re a Sassuolo otthonában. Semmiképp sem lehet leírni őket, még akkor sem, ha a házigazdának komoly célja nem nagyon lehet már ebben a szezonban, legfeljebb a tisztes helytállás.

A BL-meccs minden bizonnyal sokat kivett fizikálisan a Napoli csapatából még úgy is, hogy a Real azért nem diktált maximális tempót Madridban. A vendégek számára jó hír, hogy Milik felépült és egyre többet vállal, már Madridban is jutott neki néhány perc, de valószínűleg még messze van csúcsformájától. Az Insigne-Mertens-Callejón-Hamsík négyestől mindenképp várunk gólt, de Inglese vezetésével a Chievo kontráiban is van gólveszély.

12264. Valencia - Athletic Bilbao, 2.5 gól felett (1.85) - spanyol bajnokság, 16:15

Önmagához képest mindkét együttes gyenge szezont fut, ez főként a házigazda Valenciára igaz. Valami nagyon nem stimmel a hazaiaknál ebben a szezonban, jelenleg is 3 meccses nyeretlen szériát futnak és csak 4 pontra vannak a veszélyzónától. Az edzőváltások sem segítettek, a gárda védelem egész egyszerűen katasztrofális, ez pedig jórészt a fegyelmezetlenségnek is köszönhető. A Las Palmas és az Eibar elleni meccset sem úszták meg piros lap nélkül, de jó hír, hogy leteltek az eltiltások, így csak Mina és Rodriguez hiányzik majd vasárnap délután sérülés miatt. A Bilbao 35 pontjával ott van az El-indulást érő helyek környékén, de idegenben képtelen jól teljesíteni, jelenleg is csak 2-2-6 sort tudhat magáénak útjai során. Európa-ligás meccsről érkeznek erre a derbire, és az APOEL ellen voltak gondok hátul, két gólt is kaptak és végül csak 3-2-es előnnyel utazhatnak Ciprusra. Ősszel fordított felállásban 2-1-re nyert a Bilbao, és mivel egyik védelem sincs a topon ebben a szezonban, ezen az oddson szerintünk megéri overt húzni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!