<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Szép pénzt hozhatnak a farkasok

A Villarreal elleni El-gála után fontos bajnoki vár a farkasokra, akik eseménydús meccses győzhetik le a Torino együttesét.
Olasz bajnokság
Roma - Torino
Vasárnap, 18:00 óra

Száguldanak a farkasok! Luciano Spalleti fiai háromfrontos küzdelmet vívnak, és eddig minden sorozatban remekül teljesítenek. Hogy a legfrissebb élménnyel kezdjük: csütörtökön este a Villarrealnál nyertek magabiztosan az El-ben (0-4), eldöntve így tulajdonképpen a legfontosabb kérdést. Az Olasz Kupában a Lazióval meccselnek majd a döntőbe jutásért, a Serie A-ban pedig presszió alatt tartják Strootmanék a Juvét: 53 ponttal a második helyen álltak a játéknap előtt. Az Olimpicóban eddig minden riválisukat térdre kényszerítették (11-0-0), 32 góljukra 7-tel válaszoltak az ellenfelek. Nehéz sorozatban vannak Nainggolanék, ugyanis az elkövetkezendő hetekben több rangadó is vár a bordó-sárgákra (Napoli, Lazio, Villarreal). Az over/under statisztikája 15/9 a Rómának, Dzekó termeli a gólokat! A 3-4-2-1-es felállás nagyszerűen működik, és jó hír a drukkereknek, hogy Florenzin kívül mindenki bevethető a keretben.

A Torino jól indult a szezonban, de decemberre elfogyott a bordók lendülete. Akkor jött egy rosszabb periódus, ám a múlt hét végén ismét győzelmet ünnepelhettek Ljajicék: 5-0 után ugyan kissé kiengedtek, de a sikerük egy pillanatig sem forgott veszélyben a sereghajtó ellen (Pescara 5-3). Ez a meccs méltán jellemzi Szinisa Mihajlovics alakulatát: a bikák gólképesek, elől és hátul is... Over/under mutatójuk 15/9. Most a 9. helyen állnak 35 egységgel, idegenben 2-4-6-os mérleggel. November óta nem nyertek túrán Morettiék. A hadrend 4-3-3 lesz, elől Belotti lesz centerben, mellette Ljajic és Falque lesz ott a csatársorban. Kisebb sérüléssel bajlódik Obi, Rosettini, Valdifiori és Leandro Castan, két eltiltott játékos viszont visszatérhet az együttesbe - Baselli minden bizonnyal a kezdőben kap helyet.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1438404Roma és több, mint 2.5 gól1.90

Ősszel a bikák megtréfálták a farkasokat, Torinóban 3-1-es végeredménnyel zárult a 90 perc. Ma is várunk legalább három találatot, de emellett egyértelműen a fővárosiak sikerével kalkulálunk. Tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!