<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Kihagyhatatlan húzás a Serie A-ból

A két olasz középcsapat meccsének igazán komoly tétje nincs, így a gólváltás jó választás lehet.
Olasz bajnokság
Udinese - Sassuolo
Vasárnap, 15:00 óra

Tulajdonképpen extra tétje nincs a mai találkozónak, az ugyanis eldőlt, hogy egyik alakulat sem hajthat a nemzetközi porondért, viszont a kiesést is elkerülik. A friuliai alakulat a gyenge rajt után edzőt váltott, és a rutinos Luigi Delneri jó választásnak bizonyult. A zebrák összekapták magukat, amely annyit jelent, hogy elmozdultak a veszélyes zónából, jelenleg a 12. pozíciót foglalják el 29 egységgel, felettébb szeszélyes, 5-1-5-ös hazai mérleggel. Gólkülönbségük otthon 17-16, csak a két fővárosi alakulatnak nem tudtak betalálni Théréauék. A formájuk hullámzó, verték a Milant, ikszeltek a Chievónál Veronában, majd nagyon kikaptak Firenzében (3-0). A keretben két középpályás sérült, de az alapemberek rendelkezésre állnak.

A Sassuolóról már többször megemlékeztünk ezeken a hasábokon, megállapítottuk már számtalanszor, hogy az idei gyengébb szereplésüknek egyebek mellett az volt az oka, hogy az EL-ben is érdekelt volt a gárda, és az amúgy is szűkös keretet példátlan sérüléshullám sújtotta. Mostanság viszont már se EL, se sok hiányzó, mégsem indult be a zöld-fekete gépezet. A keretben pedig annál mindenképpen több van, minthogy a 13. helyen tanyázzon. 27 pontos, idegenben gyenge (3-2-7), gólkülönbsége viszont bátor felfogásra utal: 19-23. Idegenben valamennyi fellépésén betaláltak Duncanék, over/under statisztikájuk pedig 15/9. A formája szeszélyes, idegenben kettőt nyert, otthon kettőt vesztett az elmúlt hetekben. Eusebio Di Francesco vezetőedző továbbra is a háromcsatáros szisztémát alkalmazza, elől a Berardi-Matri-Politano trió rohamozhat majd. Egy belső bekk eltiltását tölti majd, sérült két középpályás.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

14206HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.70

Különösebb teher egyik félen sem lesz, így akár látványos kilencven percet is összehozhatnak a csapatok. Az előrejátékban erős az Udinese és a Sassuolo is, tippünket is erre alapozzuk. Meggyőződésünk, hogy mindkét alakulat betalál majd!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!