<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Dán kézilabda és francia foci

Hétfő este Dánia felé vesszük elsőként az irányt, ahol kézimeccsre fogadunk, majd irány a labdarúgó francia másodosztály, ahol döntetlen-szagot érzünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

36542. Ribe-Esbjerg - Tonder, Ribe-Esbjerg 1-5 góllal nyer (2.25) - dán férfi kézilabda bajnokság, 19:30

A 19. fordulóban a 9. fogadja az utolsó előtti helyen állót. A Ribe remek formát mutat, két meccset nyert zsinórban, így továbbra is harcol a rájátszást érő helyek egyikéért. Ha ezen a meccsen nyer, akkor fel is léphet 1-2 helyet. Otthon 50%-os mérleget tud felmutatni, 4 sikere van 4 veresége mellett. A Tonder a kiesés ellen küzd ebben az idényben, ami újoncként nem is olyan meglepő. Csupán 7 pontja van, így lassan csoda kellene ahhoz, hogy elkerülje az osztályozós helyeket, az Aarhus 14 pontos már. Az idegenben összehozott 1-0-7 mérleg is gyászos, átlagban mindössze 24 gólig jut túrái során az együttes. Októberben fordított felállásban 7 gólos Ribe-siker született, most azonban nem várunk ekkora különbséget. Az esbjergi csapat rendszerint nem arat nagy arányú győzelmeket hazai környezetben, 4 sikeréből három is 1-5 gólos győzelem volt, így ezen a 2.25-ös oddson ezúttal is megér egy próbát ez az opció.

03206. Orleans - Lens, X (2.80) - francia másodosztály, 20:45

A francia második ligában a házigazda a kiesés elkerüléséért harcol, de egyelőre nem állnak jó, mivel 24 pontjukkal a 19., azaz utolsó előtti helyen állnak. Hazai pályán még elfogadhatóan teljesít a gárda, statisztikája 5-4-4, viszont vendégként az egyik legrosszabb az osztályban. Január végétől futottak egy remek sorozatot, háromszor győztek, de legutóbb a Strasbourg vendégeként újra kikaptak. Meríthetnek viszont ebből a meccsből is erőt Armandék, ugyanis háromgólos hátrányból kettőt lefaragtak a hajrában (3–2).

A Lens az élvonalra hajt, 40 pontjával a negyedik helyen áll, de ha nyer, akkor kettőt is előzhet. Idegenben ötször nyertek, ötször döntetleneztek, és háromszor kaptak ki. A formájuk nem volt az igazi az elmúlt hetekben, de a legutóbbi fordulóban magabiztosan verték otthon a Clermontot. A Lens erősebb ellenfelénél, de az Orleans otthon jó lehet egy ikszre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!