<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Fix hazait húzunk a hétfői portugál bajnokin

A házigazda a nemzetközi porondra hajt, a vendégeknek az edzőváltás sem segített, továbbra is a vonal alatt állomásoznak. Hazai sikerben bízunk a helyi derbin...
Portugál bajnokság
Marítimo - Nacional Madeira
Hétfő, 21:00 óra

A madeirai derbi mindig különleges, ám ezúttal nagyon sok minden szól a "hazai" siker mellett. A Maritimo erős középcsapat, versenyben van a nemzetközi szereplést érő 5. helyért. 32 pontos, hazai mutatója 6-2-2, és Daniel Ramos alakulata jó passzban is várja az ütközetet: december közepe óta nem találtak legyőzőre a piros-zöldek! A védelme extrán jól zár, 21 bajnokin csak 16-szor kapitulált. Kritizálni inkább a támadószekciót lehet, a 18 találat kevésnek tűnik. A keretben egy kapus, egy bekk és egy középpályás sérült.

A Nacional nagy bajban van, az utolsó előtti, kieső helyen áll 14 ponttal, lemaradása immár 5 egység. A társaság vendégségben borzalmasan gyenge, mérlege 1-1-8, egyedül a Farensénél győzött, de még szeptemberben. Az utolsó hat kimozdulása kudarccal zárult, a legutóbbi hármon gólt sem szereztek a lila-sárgák. A keret nem lesz teljes, egy középpályás eltiltását tölti, egy bekk pedig sérült, rajtuk kívül a házi gólkirály talán már ott lehet a padon, de 90-et percet aligha bír az algériai támadó-középpályás.

25026. Marítimo - Nacional Madeira, 1 (1.70) - Tippmix

A derbinek mindig különleges hangulata van, nem lesz ez másképp ma sem. A hazaiaknak reális esélyük van a nemzetközi szereplésre, ehhez viszont otthon nem hibázhatnak a kiesőjelölttel szemben. Azt gondoljuk, hogy a jobb passzban lévő Maritimo otthon tartja a pontokat, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!