<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ritka az ilyen tutinak tűnő hazai diadal

A második fogadja a tizenhetediket, a különbség harminc pont. Nálunk ez fix 1-es: szerinted?
Angol másodosztály
Newcastle - Aston Villa
Hétfő, 21:00 óra

Egy éve még a Premier League-ben rendezték meg ezt az összecsapást, ma viszont a Championshipben találkozik a riválisok. A szarkák a 2. helyen állnak, 66 pontosak, jó esélyük van az egyenes ágon való feljutás kivívására. A fekete-fehérek idegenben is jól teljesítenek, mérlegük 11-2-3, és a formájukat sem érheti sok kritika: Rafa Benitez alakulata január közepe óta őrzi veretlenségét, a múlt héten Norwichból hoztak el értékes egységet Shelvey-ék. A brigád egyben van, csak két peremember, egy bekk és egy középpályás nem áll a szakmai stáb rendelkezésére. Gayle felépült sérüléséből, így újra ő lehet a center.

Az Aston Villánál egyelőre nem jött be a menedzserváltás sem, a rutinos Steve Bruce irányításával 36 ponttal csak a 17. helyen állomásoznak a birminghamiek. Sokat remiznek, a vendégként összehozott 2-5-9-es soruk kimondottan gyengének nevezhető. A formájuk pocsék, négyszer kaptak ki egymás után. A szakvezető nem számíthat egy kapusára, két védőjére, és a rutinos Agbonlahor is sérült a csatársorban. Jó hír, hogy egy középpályás felépült, így ő ma a kezdőben kaphat helyet a St James' Parkban.

29971. Newcastle - Aston Villa, 1 (1.55) - Tippmix

A Newcastle célja egyértelmű: vissza kell jutni a Premier Leguea-be! Ehhez ma nyerniük kell, a gyengécske Villa aligha nehezíti meg a szakrák dolgát. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!