<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Igazán merész BL-tippekben utazunk

Nemcsak, hogy gólokat várunk Manchesterben, arra is vállalkozunk, hogy megmondjuk, melyik csapat győz. Az Atleti németországi fellépésén viszont egész más ötletünk van...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28202. Manchester City – Monaco, 1 és 2.5 gól felett (2.15) – Bajnokok Ligája, 20:45

Külön cikkünkben is gólokban utazunk, ehhez itt annyit teszünk hozzá, hogy miközben születik legalább három találat, megnyeri a nyolcaddöntő első felvonását az angol csapat. A City és a Monaco egyaránt jó formában van, noha mindkettő döntetlennel hangolt az európai kupameccsre. A manchesteriek a Barcelona mögött szerezték meg a második helyet, míg a Monaco az E-jelű négyes első helyén lépett tovább, megelőzve a Leverkusen, Tottenham, CSZKA triót.

A City 7-4-1-es mérleget tud felmutatni otthon a Premier League most futó idényében, az utóbbi hetekben állandósította a jó formáját, és 13 pontot hozott a legutóbbi öt fellépésén. Bár az igazán nagy dobás még nem jött össze az angol csapatnak a BL-ben, a rutin terén jobban áll a Monacónál, és ez döntő lehet kedden. Nem beszélve arról, hogy a franciáknak egy szűk vereség – mondjuk 1-2? – sem lenne drámai, hiszen maradna esélyük a visszavágóra. Agüero, Silva, De Bruyne és a többiek két gólt összehoztak az utóbbi időben a Swansea, a Tottenham és az Arsenal ellen is, meglepő lenne, ha a Monaco kevesebbel megúszná…

27215. Leverkusen - Atlético Madrid, 1. félidő X (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A mérkőzésről már részletesen írtunk ebben a cikkünkben, de az under tipp mellett egy másik értékes fogadási lehetőségre is felhívnánk a figyelmet. Bár a párharc esélyesének az előző BL-idény döntőse számít, kemény meccs vár az Atlético együttesére kedd este, hiszen a Leverkusen ritkán adja könnyen magát. Ráadásul komoly sérülések is nehezítik Simeone helyzetét: többek közt Juanfran, Thiago és Oblak sem áll az argentin mester rendelkezésére. Vélhetően a madridi együttes taktikája ezúttal is a maximális védelmi fegyelmezettségre épül. Sokat elmond a két együttes BL-szezonjáról, hogy az Atlético 7-2-es, míg a Bayer 8-4-es gólkülönbséggel zárta a csoportkört, ráadásul a németek gólkülönbségén sokat javított a Monaco elleni 3-0-ás siker, ahol a franciák számára már nem volt tét. Komoly mezőnybeli küzdelem várható ezen a meccsen minden labdáért, és hacsak nem húz valamelyik mester valamilyen váratlant már az odavágón, akkor jó eséllyel döntetlen eredményt hozhat az első 45 perc.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!