<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 4.88-as odds

A nap első részében irány Delray Beach és Dubai, ahonnan tenisztippekkel jövünk, majd sportágat váltunk és hazait húzunk Franciaországban és Angliában is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

30130. L. Davis - Kr. Pliskova, 1 (1.55) - tenisz, Dubai női egyes 10:15

Jó előjelekkel készülhet második fordulós mérkőzésére Kristyna Pliskova ellen az amerikai Lauren Davis Dubaiban. Kimondottan jól kezdte ezt az évet a még mindig csak 23 éves Davis, aki rögtön tornadöntőzött egyet Aucklandben, ott csak a horvát Konjuh tudta megállítani, némi meglepetésre. Majd Dohában egészen a negyeddöntőig jutott, ahol a későbbi döntős Wozniacki állította meg, akit viszont mostani ellenfele ikertestvére, a már világranglista 3. Karolina Pliskova győzött le. Kristyna Pliskova nem képvisel olyan tűzerőt, mint Karolina Pliskova, és eddig az eredmények sem jöttek számára a 2017-es esztendőben. Egymás elleni mérlegük csupán egyetlen mérkőzésből áll, azt Luxemburgban Davis nyerte, szetthátrányból fordítva. Az előző esztendőben is sok győzelmet számlált Davis, és bár tornagyőzelmet nem hozott számára, nagyjából ott van jelenleg a ranglistán, ahol 23 évesen lennie kell. De ha így folytatja tovább a kemény pályás győzelmek gyűjtögetését, hamar a TOP 30-ban találhatja majd magát, amely akár egy Grand Slam kiemelésnél is kimondottan fontos lehet számára a sorsolás miatt. Úgy gondoljuk, hogy a formaidőzítés alapján Davis lehet az esélyese ennek a mérkőzésnek.

20760. D. Young - I. Karlovic, 2 (1.50) - tenisz, Delray Beach férfi egyes 17:00

Érdekes mérkőzésnek néz ki Donald Young és Ivo Karlovic csatája az amerikai tornán, Delray Beachben. Donald Young egészen messze menetelt Memphisben, egészen az elődöntőig, ahol honfitársa Harrison állította meg. Míg Karlovic az első körben esett Basilashvili jóvoltából. Ami a fittséget illeti, ebben már előrébb járhat a hórihorgas horvát, akinek nagy előnyére válhat Young ellen a bődületes adogatása. A 2 méter 11 centire nőtt Karlovic második szervája néhány TOP teniszező elsőjét közelíti meg, ám ha alapvonal játékra kerül a sor, ott általában gyengén muzsikál. Rengeteg rövidítésben eldőlő játszmát tud hozni a horvát, számára elég egy break, hogy kiszerváljon egy játszmát, legyen az a játszma eleje, vagy vége. De mivel most kemény pályán lesz a találkozó, és egészen impozáns a mérlege Younggal szemben, eddigi három találkozójukat Karlovic nyerte. Külön érdekesség, hogy mind a három találkozó az Egyesült Államokban zajlott, ami különösen fájó lehet az amerikainak. Ezeket a számokat is figyelembe véve gondoljuk úgy, hogy Karlovic juthat a második körbe.

17877. Strasbourg - Tours, 1 (1.45) - francia másodosztály, 18:30

Januárban elmaradt mérkőzést pótolnak a francia második ligában. A hazaiak 40 ponttal a hatodikak, esélyük van még a feljutásra is, ha ma győznek, felkerülnek a dobogóra. Otthonukban erre minden esély megvan, hiszen nem nagyon kegyelmez a vendégeinek. Statisztikája 8-2-2, az utolsó öt otthoni meccsüket megnyerték. A formája mégsem tökéletes, mert idegenben azért nem megy ennyire jól a társaságnak. A Tours a sereghajtó, csak 21 pontja van, a bennmaradást érő helyektől már hattal van lemaradva. Idegenben azért tud kellemetlenkedni (2-5-5), de az idén még nyeretlen. A kékekről nehéz elképzelni, hogy megragadjanak a másodosztályban... A Strasbourg otthon erős, ma jön a papírforma, és nyernek a hazaiak.

30819. Millwall - Chesterfield, 1 (1.45) - angol harmadosztály, 20:45

Az angol harmadik ligában a Millwallnak reális esélye van arra, hogy részese legyen a play offnak, ehhez viszont ma nyerni kell. A kék-fehérek nagyon jó formában várják a mai találkozót, hosszú ideje veretlenek a bajnokságban, szombaton pedig a Premier League bajnokát ejtették ki az FA Kupából (Leicester, 1–0), bejutva így a legjobb nyolc közé. 50 pontos, de két meccsel kevesebbet játszott, mint jó néhány riválisa.

Az első két helyre már valószínűleg nem tud odakerülni, így marad a rájátszás. Otthonában erős, 9-4-3 a statisztikája. A Chesterfield 27 ponttal a 23. helyen áll, helyzete reménytelen, szinte biztos, hogy kiesnek a negyedik ligába. Vendégként 1-3-12-es mérlegük a legrosszabb az osztályban, és a formájuk is gyenge: az utolsó 10 bajnokijuk közül csak egyet nyertek meg. A Millwall lendületben van, ma újabb sikert arat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!