<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Egy bátor tippel nagyot szakíthatunk kedd este

A baglyok remek formát futnak, és a feljutásra hajtanak, az elmaradt bajnoki kedd esti pótlásán is győzhetnek a gyengécske Brentford ellen.
Angol másodosztály
Sheffield Wed. - Brentford
Kedd, 20:45 óra

Január végén elmaradt mérkőzést pótolnak a Hillsborough Stadionban. A sheffieldiek ragyogó szériát futnak, december közepe óta csak egy bajnokit buktak el Carlos Carvalhal fiai, az utolsó négyet pedig zsinórban behúzták. Jelenleg a 6. pozíciót foglalják el 58 egységgel. Otthonukban masszívak, 11-1-3-as a soruk, a védelmük pedig különösen stabilan áll a lábán: mindössze 12 gólt kaptak saját közönségük előtt - 23-at viszont rúgtak. A portugál szakember szívesen rotálja csapatát, ám a keret - a ligához mérten - mély, és sok a rutinos futballista is a csíkosaknál, elég, ha csak Adni, ForForestieri, Fletcher, Pudil, Hunt, vagy Westwood nevét említjük. Friss sérült nincs a csapatban.

A Brentford 37 ponttal a 15. a ligában, vendégként 4-2-10-es mutatója beszédes. A piros-feketék gyenge passzban vannak, az utolsó két bajnokijukat elveszítették, a legutóbbi hat fellépésük közül csak egyet nyertek meg. A keretben történt változás a télen, Scott Hogan, a brigád házi gólkirálya az Aston Villához szerződött - vele 14 gól távozott a társulatból. A védelem betlizik különösen sokat mostanában, a Brighton, Preston, Reading triótól 10 gólt kaptak. Egy bekk és egy középpályás sérülés miatt nem lehet ott a mai ütközetben.

24368. Sheffield Wed. - Brentford, 1 (1.90) - Tippmix

A baglyok remekelnek mostanság, és a play offos helyért folytatott harcukban minden pontra szükségük van. Ma hárommal gyarapodnak, tippünk így: 1-es!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!