<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Van ötletünk a City-Monaco BL-csatára

Izgalmas, eseménydús kilencven percet hozhat a nyolcaddöntő első felvonása Manchesterben, ahol a Guardiola-csapatra a Monaco együttese vár.
Bajnokok Ligája
Manchester City - Monaco
Kedd, 20:45 óra

A kékek a BL C-jelű kvartettjében végzett a 2. helyen a Barcelona mögött, megelőzve a Mönchengladbachot és a Celticet. Guardiola fiai 9 pontot szereztek, hazai környezetben megőrizve veretlenségüket. A gárda a Premier League-ben jelenleg a második helyen tanyázik, a Cheslea-vel szemben 8 egység a lemaradása, mögötte viszont nagyon tömör a mezőny. A formája biztató, a bajnokságban három meccset nyert meg sorozatban, viszont szombaton az FA Kupában nem bírtak Fernandóék a Huddersfielddel (0-0), így újrajátszás következik, ezúttal majd a City pályaválasztásával. A csapat támadójátéka - leszámítva a kupameccset - rendben van, legutóbb több mint egy hónapja fordult elő, hogy ne találtak volna be az ellenfélnek. A keretben Stones, Gabriel Jesus, Kompany és Gündogan sérült, velük nem kalkulálhat a katalán szakember.

A Monaco pazar szezont fut eddig, a hercegségbeliek vezetik a francia bajnokságot, állnak a kupában, és a BL-ben is megnyerték csoportjukat, megelőzve a Leverkusent, a Tottenhamet és a CSZKA Moszkvát. A piros-fehérek támadósora félelmetes, a pontvadászatban 26 ütközetben 76 találatot vertek Falcaoék. A formájuk egészen nagyszerű volt, ehhez képest pénteken váratlanul pontokat hagytak Korzikán (Bastia 1-1). Leonardo Jardim bő kerettel dolgozhat, Boschilia sérülés, Jemerson pedig eltiltás miatt nem léphet pályára, .

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

28147VTöbb, mint 2.5 gól1.60

Mindkét oldalon nagyszerű támadók várnak bevetésre. A Monaco felvállalja a támadófocit idegenben is - ma sem lesz másként. Izgalmas, lüktető kilencven percet, no és legalább három találatot várunk. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!