<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jól fizető BL-tippekből profitálnánk

Romokban heverő angol bajnok Sevillában, izgalmasnak ígérkező Porto-Juve ütközet. Nézzük, mi fizet igazán jól a szerdai BL-nyolcaddöntőben!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28269. Sevilla - Leicester, (0-1) 1 (1.95) - Bajnokok Ligája, 20:45

A meccsről már részletesen írtunk itt, ahol egy 2 feletti oddsra fogadunk, azonban az 1.95-ért elérhető hendikepben is látunk értéket. A Leicester teljesen szétcsúszott erre az idényre, amely valljuk be várható is volt. Habár keretének magját megőrizte, így Vardy vagy épp Mahrez továbbra is a csapatot erősíti, valami mégsem stimmel Ranieri gárdájánál. Az őszi bajnoki szenvedés még akár a BL-terhelés számlájára is írható, azonban a csoportkör után sem javult a helyzet, csupán 1 pontra van a kieséstől a társaság. Ennek tetézéseként még az FA Kupának is búcsút intettek (Millwall 0-1), a bajnokságban december utolsó napján nyertek utoljára. Most pedig jön szembe az a Sevilla, amelynek erejéről mindent elárul az a tény, hogy 3. helyen áll a La Ligában, nemrég pedig 2-1-re verte a Real csapatát, otthon pedig 9-1-1 sorral áll a spanyol pontvadászatban. Sampaoli személyében egy taktikus és a játékosokat tüzelni képes vezetője van, ami sokat számíthat itt az egyenes kieséses szakaszban. Hacsak valami ostobaságot el nem követ a házigazda (mint pl. a Juve elleni buta piros lap), akkor már ezen a meccsen eldönthet minden lényegi kérdést a Sevilla.

28492. Porto - Juventus, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - Bajnokok Ligája, 20:45

Habár szerencsésnek is mondható az olasz bajnok Juve sorsolása, a Porto nem ígérkezik könnyű ellenfélnek. A Santo által irányított portugál bronzérmesre kemény tavasz vár, ha bajnoki címre pályázik, jó eséllyel a Benfica együttesét kell majd maga mögé szorítania. A remek forma adott, zsinórban 6 bajnoki meccset nyert meg az együttes, köztük egy Sporting elleni rangadót (2-1). A kapuban a rutinos Casillas jól teljesít, elöl pedig André Silva termeli szép számmal a gólokat. Nem elhanyagolandó, hogy egy viszonylag könnyű csoportban lett 2. a Porto 11 pontjával, csupán a Leicester vendégeként szenvedtek vereséget.

A Juventus minimalista stílusban halad újabb bajnoki címe felé: hévégén ugyan négyet szórt a Palermo együttesének, ez azonban nem jellemző a csapatra. 2-0-ás és 1-0-ás sikereket szállított előtte hetekig, melyet stabil védelmének köszönhet, Allegri erre építhet a BL-ben is. A hátsó alakzatból Barzagli hiányzik majd sérülés miatt, illetve a hírek szerint Chiellini sincs 100%-os állapotban, de a jelek szerint ott lehet a pályán szerda este. Sok múlik majd azon, hogy a Higuaín-Mandzukic-Dybala hármas által fémjelzett támadósor milyen hatékonysággal értékesíti majd helyzeteit, egy idegenben lőtt gól könnyen megpecsételheti a portugálok sorsát. A két együttes taktikáját ismerve nem várható gólzápor, 2-3 gólig azonban eljuthatnak a felek.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!