<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

A BL-ben is elvérezhet az angol címvédő

Nagyot változott a világ alig fél év alatt. Az angol bajnok nagy bajban van, és Sevillában megint nem a rókáknak áll a zászló...
Bajnokok Ligája
Sevilla - Leicester
Szerda, 20:45 óra

A Sevilla a Juve mögött, a a Lyont és a Zágrábot megelőzve lett második a csoportjában, így vívta ki a továbbjutást a nyolcaddöntőbe. Az andalúz alakulat nagyon egyben van, Jorge Sampaoli remek választás volt a kispadra, a fanatikus argentin jól is igazolt, és a játékosok is tűzbe mennek érte. És, ami fontos: a Sevilla akkor is tud nyerni, ha éppen nem futballozik jól - ezt épp az Eibar ellen a hétvégén bizonyították Ben Yedderék (2-0). A Ramon Sanchez Pizjuanban nem könnyű az ellenfelek élete, a La Ligában 9-1-1 a mérlegük, a BL-ben pedig csak a Juventus tudott itt nyerni, a gallok és a horvátok is nullra kaptak ki. A formájuk rendben van, sérülés miatt Pareja, Trémoulinas és Krohn-Dehli marad ki a keretből.

A Leicester botrányosan szerepel mostanság, az angol bajnok a kiesés ellen küzd, szombaton pedig a harmadosztályú Millwallal szemben maradt alul az FA Kupában. A kékek idegenben elképesztően gyengék, 13 Premier League túráján háromszor ikszelt, tízszer kikapott. A bajnokságban szilveszter óta nem nyertek Vardyék, akik pocsékul futballoznak mostanság. A BL-ben még tavalyi önmagukat adták a rókák, igaz, a Portót, a Koppenhágát és a Brugge-t azért illett megelőzniük. Ranieri nem tudja felrázni a társulatot, amelyben Slimani nincs 100%-os állapotban, de a hírek szerint ott lesz a keretben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2884604Sevilla és több, mint 2.5 gól2.05

A Leicester mélyrepülése szerintünk tovább folytatódik, a Sevilla hazai környezetben gólos meccsen szerezhet előnyt a visszavágóra. Tippünk így 1-es és +2.5!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!