<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Nem fogod elhinni, mi a tipp a Real Madrid meccsére

Bár a Valencia csak árnyéka régi önmagának ebben a szezonban, a Real Madridra így is kemény 90 perc várhat szerda este.
Spanyol bajnokság
Valencia - Real Madrid
Szerda, 18:45 óra

Pénzügyi válság, gyengülő keret, szakmaiatlan döntések - az elmúlt néhány évben megszokhattuk már, hogy miként telnek a mindennapok Valenciában. Az egykor szebb napokat megélt alakulat jelenleg a biztos bennmaradás kivívását tekintheti elsőrendű feladatának. Ezt a küldetést minden bizonnyal teljesítik majd a denevérek, de bizony vérmesebb reményeik nem lehetnek erre a szezonra. A kispadon immár Voro mester ül, aki a a december végén távozott Prandellit váltotta. A trénerrel sem túl sokat javult a brigád teljesítménye, tulajdonképpen totálisan szeszélyesen tolják Naniék. Képesek voltak a Mestallában egy négyest kapni az Eibartól, viszont nyertek a Villarrealnál, és legutóbb a Bilbaót fektették két vállra. Jelenleg 23 egységgel a 15. helyen állnak, hazai mérlegük pedig 3-2-5 - több, mint pocsék. Ami biztató lehet, hogy egyre kevesebb a sérült a csapatban, már csak Rodrigo és Santi Mina sérült. A baszkok ellen Zaza volt a csúcsék, mögötte az El Haddadi-Orellana-Nani trió rohamozott - eredménnyel.

A fővárosiak egy pont előnnyel vezetik a La Ligát, viszont két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a Barca - ennek tükrében már azért sokkal megnyugtatóbb a helyzet a madridiak szempontjából. Zidane mester alakulata a januári kupabúcsút követően nagy formába lendült, a bajnokságban és a BL-ben is sikereket értek el Ronaldoék. A hét végén az Espanyol látogatott a Bernabeuba, és ha nem is fölényesen, de behúzták a három pontot Kroosék (2-0). A királyi alakulat idegenben sem teljesít rosszul, 6-2-1-es mérlegéhez 25-8-as gólkülönbség társul, egyetlen vereségüket Sevillában szenvedték el Varane-ék. A keretbe visszatért Bale, aki nyomban be is talált a hétvégén, sérült viszont Sergio Ramos, Danilo és Fabio Coentrao.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

01541HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.50

A hazaiak over/under mutatója 15/7, a vendégeké 16/5- Az elmúlt években rendre sok találatot hozott a két alakulat összecsapása, és általában mindkét védelem kapitulált, nem is egyszer. Ma is a gólváltásban látunk fantáziát, szerintünk mindkét háló megzörren majd!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!