<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Erre fogadj az Atlético kedd esti BL-meccsén

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár az előző BL-idény döntősére, hiszen a Simeone-csapatnak a Leverkusen együttesén át vezet az út a negyeddöntőbe.
Bajnokok Ligája
Leverkusen - Atlético Madrid
Kedd, 20:45 óra

Kétségtelen, hogy óriási csalódás volt az Atlético számára az előző BL-döntő, melyet végül büntetők után buktak el a rivális Real ellen. Simeone együttese így is kitett magáért, hiszen akkor az egyenes kieséses szakaszban a Barcelona és a Bayern is képtelen volt útjukat állni. A gárda egyébként ebben az idényben jó eséllyel már nem fog tudni beleszólni a spanyol bajnoki cím sorsába, hiszen a Real úgy előzi meg őket 7 ponttal, hogy a városi rivális 2 meccsel kevesebbet játszott náluk. Marad tehát a BL (a Spanyol Kupában is elvéreztek a matracosok), emellett pedig a dobogóért való harc a bajnokságban. Továbbra is erős kerettel dolgozhat az argentin mester: Griezmann, Fernando Torres, Koke, Carrasco, Filipe Luis vagy épp Oblak nevét senkinek sem kell bemutatni. A csoportkörben a Bayernt megelőzve nyerték meg a D-jelű kvartettet, és a bajorok oroszországi vereségének köszönhetően még a müncheni vereség is belefért a végén.

A Leverkusen kevésbé erős csoportban zárt a 2. helyen, habár komoly fegyvertény, hogy a Tottenham csapatát ütötték el a továbbjutástól. Önmagához képest visszafogott támadójátékot és meglehetősen stabil védekezést mutatott az előző szakaszban a Bayer, hazai pályán pedig veretlenül zárt (CSZKA 2-2, Tottenham 0-0, Monaco 3-0). A Monaco elleni 3-0-ás siker nem feltétlenül mutatja a valós erőviszonyokat, hiszen akkor már a franciák csoportelsősége garantált volt, míg a Leverkusen győzelmi kényszerben játszott. A Bundesligában egyébként nem futott jó őszt az együttes, mely valószínűleg a BL-terhelésnek is betudható, legutóbbi két bajnokiját azonban úgy nyerte meg, hogy 3-3 gólt hintett a Frankfurt és az Augsburg csapatainak, így a 8. helyről várhatja a folytatást.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27226HKevesebb, mint 2.5 gól1.50

Mindkét oldalon lesznek majd hiányzók. Hazai oldalon Calhanoglu (15/6) és Tah (16/1) kiesése is komoly érvágás, ráadásul Mehmedi (15/3) sincs százszázalékos állapotban. Az Atletico csapatánál hosszabb a lista: Tiago (9/1) már edzésben van, de még nem bevethető. Nem lesz ott a pályán Juanfran (17/0), Fernandez (3/0) és Barragan (0/0) sem, Oblak helyett pedig ezúttal is Moyá kezdhet a kapuban. És hogy mi várható a németországi odavágón? Szerintünk mindenképp óvatos és taktikus 90 percre van kilátás, ahol szerintünk megjósolhatatlan a kimenetel, elég X-gyanús meccsnek tűnik ez. Mivel a BL-ben a Leverkusen csapatától is látható volt, hogy képesek behúzni a kéziféket, a madridiakra pedig egyébként is jellemző ez a stratégia, így gólzáportól sem kell tartani, az under tipp elég jó választásnak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!