<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Sima CSZKA-diadal, gólok Dániában

1.90-ért és 2.05-ért fogadunk csütörtökön: terítéken a férfi kosárlabda Euroliga és az Európa-liga. Mi azt mondjuk, egyik helyszínen sem fognak unatkozni a szurkolók...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

18660. CSZKA Moszkva - Maccabi Tel-Aviv, 1 és 170.5 pont felett (2.05) – férfi kosárlabda Euroliga, 18:00

Hogy melyik csapat nyeri meg a csütörtöki találkozót, az nem igazán kérdéses: a 16-6-os mérleggel álló CSZKA alighanem simán bezsebeli a győzelmet a 8-14-es mutatót felmutató, idegenben rettentő gyenge Maccabi ellen. A moszkvaiak évek óta oda-vissza verik az izraeli riválist, így a tippünk szempontjából csak arról kell beszélni, születik-e legalább 171 pont. Mi azt mondjuk, igen. Ha kijön a lépés De Colóéknak, könnyedén összehoznak 95-100 pontot, és 75-80 körüli teljesítményre a Tel-Aviv is jó lehet. Tavaly decemberben 80-76-ra diadalmaskodott a CSZKA, ám otthon mindig jobban megy a játék az oroszoknak. Kosárgazdag összecsapást várunk, természetesen moszkvai diadallal…

35582. FC Köbenhavn - Ludogorec Razgrad, 2.5 gól felett (1.90) - Európa-liga, 21:05

A bulgáriai első mérkőzés 2-1-es dán sikert hozott, így a koppenhágai gárda elég komoly lépést tett a továbbjutás felé. A két idegenben lőtt gól és az egy gólos előny messze felülmúlta a dánok várakozásait. A Köbenhavn azonban közel sem játszott jól az első meccsen, a bolgárok mezőnyfölényben voltak végig, a vendégek egy kaput eltaláló lövéséből végülis két gól született (egy öngól). Ez pedig azt jelenti, hogy ha a Ludogorec még komolyan gondolja a továbbjutást, akkor a visszavágón mindent egy lapra feltéve kell támadnia.

Mindenképp két lőtt gólra lesz szükségük a vendégeknek, emellett pedig még az is beleférhet a dologba, hogy a dánok egyszer mattolják őket - mondjuk egy kontrából. Mindkét csapat támadójátékában van potenciál, ezt a Razgrad a PSG és az Arsenal ellen be is mutatta a BL-ben, a Köbenhavn oldalán pedig Cornelius és Santander bármikor képest veszélyt teremteni. Nem sok óvatoskodást várunk a csapatoktól, ez pedig gólokat eredményezhet, az 1.90-es odds kihagyhatatlannak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!