<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 El-tippel 4.6-os szorzó

A keddi és szerdai BL-meccsek után ezúttal az El-párharcokon a sor: három izgalmas tippel érkezünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

34822. Zenit Szentpétervár - Anderlecht, 1 (1.55) - Európa-liga, 19:00

Brüsszelben, az első mérkőzésen a belgák kétgólos előnyt szereztek (2-0). Az orosz együttes nem futballozott jól egy hete, a kékek fásultnak tűntek. Sokat számít, hogy az orosz bajnokság még szünetel, a tavaszi folytatásra még másfél hetet kell várni. A csoportkörből simán továbbjutottak Tsatovék, 15 pontot szereztek, magabiztosan maguk mögé utasítva az AZ Alkmaart, a Tel Avivot és a Dundalkot. A felkészülési időszakban vegyesen teljesítettek Mircea Lucescu fiai, ha tovább akarnak jutni, akkor ma a tőlük jól megszokott stabil védekezést kell alkalmazni, és emellett a támadósornak is hatékonyan kell teljesítenie. A belgák a St. Etienne mögött, a Mainzot és a Qabalát megelőzve végeztek csoportjuk második helyén. Otthonukban hat pontot szerzetek, viszont idegenben megőrizték veretlenségüket. A formájuk egészen jó, két nyertes bajnoki között játszották le a Zenit elleni ütközetet. Az első mérkőzés tökéletesen alakult Rene Weiler csapata számára, hiszen mindjárt a találkozó elején megszerezték a lila-fehérek a vezetést. Ma át kell vészelniük a brüsszelieknek az orosz rohamokat - ez nem lesz könnyű feladat. A Zenit otthon erős, megnyeri a meccset, és az már más kérdés, hogy ez elegendő lesz-e a továbbjutáshoz.

36305. Fiorentina - Mönchengladbach, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Európa-liga, 21:05

Érdekes visszavágóra van kilátás, hiszen a firenzei együttes kapott gól nélkül tudott nyerni (1-0) Németországban, a továbbjutás azonban közel sem lefutott. Egy hete hiába játszott fölényben, és hiába dolgozott ki több helyzetet a Gladbach, még döntetlenre sem futotta erejéből, Bernardeschi első félidős hajrágólja győzelmet ért az olaszoknak. Pedig Sousa csapatának védelme közel sem sebezhetetlen, ezt a Serie A aktuális kiírásában pedig meccsről meccsre bizonyítják. Az Udinese ellen kapott gól nélkül lehozni egy meccset nem nagy kaland, Rómában viszont négyet hintettek nekik, a Milan 2-1-re verte őket hétvégén, a Genoa hármat is lőtt, de gólt kaptak a Pescara és a Sassuolo csapataitól is többek közt. Még nem mondtak le az El-indulást jelentő 4-5. helyekről, ettől jelenleg 8 pontra vannak a violák.

A Gladbach is rémes őszt produkált, ez pedig ahhoz vezetett, hogy a szürke középmezőny tagjai a Bundesligában, 8 pontra a nemzetközi kupaindulást érő helyektől. Vendégként különösen gyatra a 2-2-6 7-20-as mérleg, habár legutóbbi két idegenbeli meccsükön nyerni tudtak. Kérdéses persze, hogy melyik csapatnak mennyire fontos ez a sorozat, az a helyzet állt elő, hogy sem az El-ben, sem pedig hazai fronton nincs könnyű helyzetben egyik csapat sem. A Borussiának mindenképp gól kell ahhoz, hogy a továbbjutásról beszélhessenek, ez pedig nem is lehetetlen küldetés, "csupán" jobb helyzetkihasználás kell, mint az első meccsen. Lüktető, jó iramú meccset várunk, összejöhet a gólváltás.

36494. Lyon - AZ Alkmaar, 1 és 2.5 gól felett (1.80) - Európa-liga, 21:05

A múlt csütörtökön eldőlt a továbbjutás kérdése, miután Lacazette-ék 4-1-re győztek az AFAS Stadionban. A francia csapatnak csalódást jelentett, hogy kiesett a BL-ből, de a Juve-Sevilla páros erős volt ezúttal számára. A bajnokságban az élmezőny mögött tanyázik, a dobogóra nincs esélye. Otthonában erős, és a formája is javuló tendenciát mutat: vasárnap a Dijont verték meg hátrányból fordítva (1–2-ről 4–2 a hajrában). A hollandok a Zenit mögött zárták az EL D-csoportját, szeszélyesen szerepeltek a piros-fehérek, mint úgy általában. A bajnokságban jelenleg az ötödik helyen áll, az Európa Ligás helyekre ezúttal is van esélye. A védelme gyenge, de a támadójátékában van potenciál. Ma a tét nélküli meccsen mindkét csapattól gólok várhatóak, több a hazaiaktól.

 
 
  • 2gecsemario2017február23.17:58ÚjVálasz

    darts: Van Gerwen több 180-as kör (1,61)
    Chisnall DNB (1,61)
    foci: Tottenham jut tovább (1,53)
    kosár: Cszka-Maccabi over 161,5 (1,41)

     
  • 1gecsemario2017február23.17:56ÚjVálasz

    Potyilaci, ha megígéred, hogy nem kábszerezel többet, akkor beírom ide a mai tippjeim! ;)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!