<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Izgalmas és jól fizető tipp az El-ből

Meglepő vereséget szenvedett egy hete a londoni alakulat Belgiumban (1-0), csütörtök este gólos meccsen vívhatja ki a továbbjutást.
Európa-liga
Tottenham - Gent
Csütörtök, 21:05 óra

A Spurs úgy kapott ki Gentben, hogy Mauricio Pochettino erős alakulatot vezényelt a pályára. A londoniak kissé fásultak voltak, és a helyzetkihasználással is adódtak problémák. A sarkantyúsok a BL-ből soroltak át az EL-be, itt viszont akár a végső győzelemre is esélyesek lehetnek. Ehhez viszont ma gólokat kell rúgniuk Kane-éknek. Ezzel általában nincs is probléma, ám februárban az Anfielden és ugye egy hete a Ghelamco Arénában is impotensek maradtak Alli Deleék. A hétvégén azért javítottak helyzetükön a fiúk, a Fulham ellen 3-0-ra nyertek idegenben, kivívva így a továbbjutást az FA Kupában. A White Hart Lane-en viszont nehéz dolga van az ellenfeleknek, a Premier League-ben 10-2-0 a statisztikája, gólkülönbsége pedig 26-5. Lamela még nem bevethető, Rose szerepeltetése erősen kérdéses.

A Gent az EL-ben a Sahtar mögött zárt a 2. helyen, megelőzve a Bragát és a Konyasport. A kék-fehérek a bajnokságban csak a 8. helyen állnak, gyengébb szereplésük halovány idegenbeli mutatójuknak tudható be. Egy siker mellett hétszer ikszeltek, hatszor pedig kikaptak. Muszáj lenne javítaniuk teljesítményükön, különben lemaradnak a felsőházi rájátszásról. A formájuk változó, a Tottenham elleni bravúr kiemelendő, viszont az már inkább aggasztó, hogy a pontvadászatban a legutóbbi öt fellépésük közül csupán egyet húztak be. A 3-4-2-1-es felállás marad, friss sérült és eltiltott sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

3615104Tottenham és több, mint 2.5 gól1.90

Azt gondoljuk, hogy a Tottenham megrázza magát és gólos meccsen veri el belga riválisát. Tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!