<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három meccs, csaknem 14-szeres zseton

Meglepő tippel érkezünk a Villarreal-Real LaLiga-ütközetre, emellett jön egy olasz döntetlen, valamint egy csábító ötlet a portugál élvonalból. Fogadjunk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

21977. Genoa - Bologna, X (3.20) - olasz bajnokság, 15:00

Két, nagyon rossz formában lévő csapat találkozik ma a kikötővárosban. A hazaiak december közepe óta nem nyertek, így nem is okoz meglepetést, hogy már csak a 16. helyen állnak a Serie A-ban. 25 pontosak, a kiesőzónától még kellő távolságban. Télen meggyengült a keret, így a visszaesés várható is volt. Otthon sokat döntetleneznek (4-5-3). A Bologna 27 ponttal a 15. helyet foglalja el, Donadoni csapata öt bajnoki óta nem győzött, az utolsó négy mérkőzését pedig elveszítette. Vendégként az átlagosnál gyengébb, mérlege 2-4-6. Dzemailiék balszerencsések is mostanában, több találkozót is a hajrában buktak el. Ma mindkét csapatnak egy pont jól jöhet.

23142. Setúbal - Braga, mindkét csapat szerez gólt (2.05) - portugál bajnokság, 19:00

Elég komoly gödörben van a vendég Braga, amely immáron 5 bajnoki meccs óta képtelen nyerni. A dobogótól 6 pontra vannak, de hátrafelé is nézegethet lassan az együttes, és ha nem javít a formáján, könnyen a top5-ön kívül találhatja magát. Vasárnap este is nehéz feladat vár rájuk, hiszen ahhoz a Setúbalhoz látogatnak, mely ugyan három forduló óta nyeretlen, de otthon szépen termeli a pontokat. Hazai környezetben 6-2-3 mérleget tud felmutatni, nemrég elvérzett itt a Benfica is (1-0) és az elmúlt 5 hazai derbijén még gólt sem kapott a gárda (a 11 hazai meccsén is csak hatot).

Adott tehát egy otthon jól menetelő erős középcsapat, valamint egy szebb napokat is látott, a jelenlegi helyezésénél többre is képes Braga. A legutóbbi 5 bajnokiját nem úszta meg kapott gól nélkül a Braga, és látunk rá esélyt, hogy most sem fogja, pláne ha ránézünk a vendégek hiányzóira. A gólváltás ezen az oddson mindenképp megér egy próbát!

20807. Villarreal - Real Madrid, 1X (2.11) – spanyol bajnokság, 20:45

Nagy pofonba szaladt bele szerdán a Real Madrid: a biztosnak hitt három pont helyett 2-1-es vereséggel tért haza Valenciából. Ezek után vasárnap este a nagyságrendekkel jobban teljesítő Villarreal fogadja az éllovas Modricékat. A házigazda 10-9-4-es mérleggel áll, vagyis meglehetősen nehéz legyőzni. Otthon 7-3-2-t tud, a 12 hazai bajnokiján mindössze kilenc gólt kapott. A Villarreal 1-0-ra győzött csütörtökön Rómában, ám a továbbjutás már korábban elúszott, hiszen az olasz együttes 4-0-s előnnyel várta az Európa-liga-csata visszavágóját. Sansone szereplése kérdéses, rajta kívül valamennyi hazai futballista harcra kész.

A Real Madridban Varane hosszú hetekre kidőlt, és bizonytalan Danilo játéka is. Nagyobb gond lehet, hogy a „királyiak” a legkevésbé sem mehetnek biztosra az aktuális riválissal szemben: tavaly szeptemberben, Madridban 1-1-re végeztek, a legutóbbi, ebben a szereposztásban vívott bajnokin pedig 1-0-ra győzött a Villarreal. A bátrabbak a döntetlennel is próbálkozhatnak, jó tipp lehet a gólváltás is…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!