<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Motiválatlan vendéget verhet a Lazio

Az El-indulásra pályázó Lazio szép számmal termeli a gólokat ebben a szezonban, és a motiválatlan Udinese csapatát sem kímélik majd a rómaiak.
Olasz bajnokság
Lazio - Udinese
Vasárnap, 15:00 óra

A Lazio versenyben van az EL-t érő helyekért, így a fővárosiaknak minden egységre égető szükségük van - nem úgy, mint mai ellenfelének, de erről majd inkább később... Inzaghi mester alakulata jelenleg a tabella 6. helyét foglalja el 47 ponttal, az Atalanta és az Inter is lőtávolon belül van, mögötte viszont a Milan kapaszkodik. Az Olimpicóban 8-2-3-as mérleggel rendelkeznek Immobiléék, amely erősnek nevezhető, és a gárda formájára sem lehet panasz: három bajnokin hét pontot szereztek, legutóbb Empoliban diadalmaskodtak a kékek (1-2). A társulat még érdekelt az Olasz Kupában is, március elsején a városi riválissal játsszák az elődöntő első felvonását. A fiatal tréner viszont úgy nyilatkozott, hogy nem tartalékol a farkasok ellen, a lehető legjobb összetételben küldi pályára legénységét. Biglia eltiltott lesz, Marchetti kapus pedig továbbra is sérült. A 4-3-3 marad, elől a Keita-Immobile-Anderson trió rohamoz, a középpályát pedig a Milinkovic-Savic-Parolo-Lulic hármas alkothatja majd.

Az Udinese 29 pontjával a 13. helyen áll, a friuliaiaknak már különösebb terveik nem lehetnek az idei kiírásra. A bennmaradás tuti, a feljebb lépés irrealitás. A rossz rajt után DelNeri annyira felpörgette a zebrákat, hogy ne legyenek kiesési gondjaik, de ennél többre egyelőre a rutinos tréner sem képes. Idegenben 3-3-6-os mérleget hozott össze, a formája pocsék: tavasszal hét fellépéséből mindössze egyet nyert meg (Milan 2-1), és még egy remi jött össze, ötször zakózott. Legutóbb is így járt, akkor a Sassuolo nyert nála, hátrányból fordítva (1-2). A keret nem rossz, de nehéz már motiválni a társaságot. Ezúttal Hallfredsson és De Paul eltiltott lesz, ők pedig fontos pillérei az Udinesének. Sérült még Faraoni és Gnoukouri.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2377304Lazio és több, mint 1.5 gól1.65

Az udinei védelem gyenge, rengeteget hibázik, a Lazio támadósora ez többször is kihasználhatja. Nyernek a házigazdák, lesz legalább két gól - a hendis hazai is benne van a pakliban...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!