<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Nem megelepő, mire fogadunk az őszi 4-3 után

Az őszi drámai, 4-3-as Milan-sikerrel végződött meccs után ezúttal is a gólokra pályázunk a Sassuolo-Milan összecsapáson vasárnap délután.
Olasz bajnokság
Sassuolo - Milan
Vasárnap, 15:00 óra

A zöld-feketék már búcsúztak az Európa Ligától, így most már csak a bajnokságra koncentrálhatnak. Mindenféle különösebb tehet nélkül készülhetnek a hátralévő ütközetekre Eusebio Di Francesco fiai, ugyanis a bennmaradás már garantált, viszont az élmezőnytől is leszakadtak. Jelenleg a 12. helyen tanyáznak 30 egységgel, felettébb szeszélyes 5-1-6-os hazai mérleggel. A társaság formája sem stabil, haza veszíteni jár, idegenben ugyanakkor nyerte a legutóbbi három túráját. Vasárnap Udinéból hozták el a három pontot Politanóék. A keret nem lesz teljes, Biondoni, Magnanelli és Lirola sérült. A csatársorban minden bizonnyal helyet kap Defrel, aki csereként beszállva duplával járult hozzá a vasárnapi sikerhez (1-2).

Vincenzo Montella alakulata kijött a hullámvölgyből, így már a 7. helyen állnak a piros-feketék. A rossoneri 44 pontos, az utolsó három bajnokiján 7 egységet húztak be, vasárnap este a violákat intézték el Sosáék. Idegenben azért nem mindig meggyőzőek Abatéék, ezt az 5-3-4-es vendégmérlege is bizonyítja. A támadósorban van potenciál, Deulofeu formába lendült, mellett minden bizonnyal Bacca és Suso kap bizalmat, mögöttük a Pasalic-Sosa-Kuca középpályássor lép pályára. Sérült Montolivo, Bonaventura, Antonelli és Romagnoli.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

23362HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

Minden kétséget kizáróan a Milan lehet motiváltabb a találkozó előtt - viszont a Sassuolót sem írnánk le, mert azért ebben a gárdában több van. Mindkét együttesben remek csatárok várnak bevetésre, és a védelmek azért nem túlságosan acélosak. Mi a gólváltásban látunk leginkább fantáziát!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!