<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 1.80, 1.90 és 2.00 - fogadunk?

Izgalmas ötleteket hoztunk a hét első napjára. Tenisz Brazíliából, a Galata-Besiktas török csúcsmeccs és német foci.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09089. T. Bellucci - D.S. Schwartzman, 1 (1.90) - tenisz, Sao Paulo, férfi egyes, 15:00

Rio de Janeiro után újabb Brazil verseny lesz terítéket a következő héten, ezúttal Sao Paulóba teszik át székhelyüket a salakpályás specialisták. Hazai teniszezővel készülünk a hét indításra, Thomaz Bellucci az argentín Shwartzman ellen kezdi meg második hazai fellépését. Az előző, riói versenyén óriási bravúrt végrehajtva az első fordulóban legyőzte a japán klasszis Kei Nishikorit, aztán viszont meglepő vereséget szenvedett a tornán sokáig menetelő Monteiro ellen. Minden képessége megvan ahhoz a brazilnak, hogy a Sao Paulo-i első kör se jelentsen számára akadályt. Papíron most könnyebb ellenfél következhet számára, és boríthatja azokat a jóslatokat érzésünk szerint, mely szerint nem ő az esélyes. Egyrészt a hazai közönség támogatása mindig óriási pluszt ad egy játékosnak. Ha csak abba belegondolunk hogy Babos Tímea 0-5-el kezdte a 2017-es esztendőt, majd pedig Budapesten tornát nyert, mi sem bizonyítja jobban. Másfelől egy nagyon kellemetlen stílusú, vékony, magas, és ami a legfontosabb, balkezes teniszezőről beszélünk, aki legutóbbi két találkozóján legyőzte Shwartzmant. Most sem várunk mást, mint győzelmet Belluccitól kezdésként.

01654. Galatasaray – Besiktas, 2.5 gól felett (1.80) – török bajnokság, 18:00

Győzelemmel versenybe hozhatja magát a Galata a török bajnokság hétfő esti rangadóján. A házigazda 40 pontot szerzett az eddigi 21 fordulóban, így hat pont a hátránya a Basaksehit, hét a városi rivális Besiktassal szemben. A tippünk szempontjából csöppet sem lényegtelen, hogy a Galatasaray 40, a vendég 43 gólt szerzett a bajnokság eddigi szakaszában. Otthon hétszer nyertek, háromszor kikaptak Podolskiék, míg a „fekete sasok” 6-3-2-es mérleget hoztak össze házon kívül. A gólváltásra igen-igen jó esély mutatkozik, és mi azt mondjuk, meglehet a harmadik találat is.

Fordított szereposztásban, tavaly szeptemberben 2-2-re végzett a két isztambuli óriás, és korábban is gyakran eljutottak legalább három gólig. A hírek szerint Aziz, Carole és Derdiyok kénytelen kihagyni a meccset a Galatánál, és kérdéses Sneijder szereplése is. A túloldalon Erkin, Demba Ba, Adriano és Toszics nem lesz. A Galatasaray legutóbbi hat hazai bajnokiján született legalább három gól, ugyanakkor a Besiktas – amely az Európa-ligában 3-1-re és 2-1-re verte Korhut Mihály izraeli együttesét - sem kedveli az esménytelen összecsapásokat.

14521. St. Pauli - Karlsruhe, 1 (2.00) - német másodosztály, 20:15

Kiesési rangadót rendeznek hétfőn este a Bundesliga II.-ben: a a 16. fogadja a 15. helyezettet. Mindkét gárdának egyaránt 18-18 pontja van, sőt, a mögöttük álló két alakulatnak is. A hamburgiak rosszul teljesítettek az ősszel, decembertől viszont kicsit jobban megy a csapatnak. Az azóta lejátszott hét bajnokin 12 pontot szereztek, így tudtak elmozdulni az utolsó helyről. Otthon sem ment sokáig a barna-fehéreknek, statisztikájuk csak 2-4-4. A formájukra alapozhatnak, egy hete idegenben döntetleneztek fontos meccsen a Bielefeld vendégeként, előtte a Drezdát legyőzték hazai pályán. A Karlsruhe is gyengélkedik, főleg mostanában. Fegyelmezetlenségének is köszönhetően elvesztette utolsó két meccsét, így eltiltottjai is lesznek ma. Vendégként azért nem szabad teljesen leírni, mert egy pontra már ötször jó volt (1-5-4). A St. Pauli jó formájára lehet alapozni, a hazaiak megnyerhetik a kiesési rangadót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!