<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: induljon a hét 3.57-es szorzóval

Először Sao Paulo fél vesszük az irányt, ahonnan férfi tenisztippel jövünk, majd irány az olasz első- és másodosztály 1.70-es és 1.50-es oddsokért cserébe.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

09066. Zeballos - Souza, 1 (1.40) - tenisz, Sao Paulo, férfi egyes, 15:00

Egy rutinos salakspecialista szintén hazai teniszezővel néz farkasszemet a Sao Paulo-i salakpályás tenisz verseny első fordulójában. Joao-Olavo Souza legutóbb szerencsét próbált a főtáblán Rió de Janeiroban, ám nem jutott messzire, hiszen az egészen a döntőig menetelő Carreno-Busta ellen szenvedett két szettes vereséget. Zeballos eljutott ugyan a második körig, de ott az ukrán Dolgopolov döntő játszmában bizonyult jobbnak nála. Nagyon érdekes stílusú játék, amit az argentín teniszező képvisel. Nem a legtámadóbb teniszt játssza salakon, bár tegyük gyorsan hozzá, hogy a leglassabb borításon a teniszben sokszor nem az erő, hanem inkább az észjáték dominál, és ebben Zeballos erősebb lehet három évvel fiatalabb ellenfelénél. Taktikus, higgadt, és nagyon sok pörgetésre alapuló játékával kizökkentheti Souzat. S bár a hazai pálya az hazai pálya, a főként Challenger versenyeken induló, ám sokszor ott is elvérző Souzanak úgy gondoljuk nagy falat lesz egy ilyen rutinos ellenfél. Zeballos sikerét tippeljük, ezzel második fordulóba jutását.

13088. Bari - Brescia, 1 (1.70) - olasz másodosztály, 20:30

A déli csapat jól hajrázik, esélye van valamelyik rájátszást érő hely megszerzésére. 37 pontjával a 8. volt a 27. forduló előtt. Otthon kimondottan kellemetlen ellenfél, nyolc győzelem mellett négyszer döntetlenezett, és csak kétszer kapott ki. Az elmúlt hetekben jól megy a piros-fehéreknek, december eleje óta csak egyszer szenvedtek vereséget. A téli igazolások eddig jól illeszkednek a csapatba, a támadójáték is egyre jobb. A Bresciáról nem lehet ilyen pozitív dolgokat elmondani, a kékek válságban vannak, karácsony óta nem nyertek, két iksz mellett négyszer kikaptak. Idegenben hagyományosan gyengék Cristian Brocchi tanítványai, csak egyszer győztek, négyszer döntetleneztek, kilencszer pedig pont nélkül tértek haza. Már a kiesőzónába süllyedtek, 28 ponttal várták a játéknapot. A Bari kerete erősebb, lendületben van, a Brescia nem a San Nicolában jön ki a gödörből.

24411. Fiorentina - Torino, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - olasz bajnokság, 20:45

Óriási lehetőséget szalasztott el csütörtök este a Fiorentina, hiszen a Mönchengladbach ellen már 3-0-ra vezettek összesítésben (idegenben 1-0-ra nyertek), ám végül így is sikerült kiesniük. Ez azért komoly gond, mert jelenleg nagyon messze vannak a top5-től Sousa mester fiai, és a forma nem igazán enged arra következtetni, hogy meg tudják fogni az Atalanta-Inter kettőst. Otthon hiába veretlenek, a 6 döntetlennel is rengeteg pontot szórtak el, a védelem pedig az utóbbi időben katasztrofális.

Az Udinese ellen ugyan lehozták a meccset kapott gól nélkül, de ez nem nagy szó. Jön az a Torino, amely 5 ponttal szerzett kevesebbet náluk, és szintén kevés esélye van odaérni a legjobb ötbe. A bikák támadásban hagyományosan erősek, a védelem viszont itt sem túl hatékony, elég csak a legutóbbi két bajnokijukat megnézni (Roma 1-4, Pescara 5-3). Adott tehát egy fáradt és fejben szétesett Fiorentina, valamint egy gólerős, de védelmileg sebezhető Torino. Szerintünk egyértelműnek tűnik a gólváltás!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!