<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Leicester: újabb lépés a másodosztály felé?

Váratlant húzott a Leicester vezetése, és a BL-meccs után elküldték a padról Ranieri mestert. A Liverpool elleni bajnokin szerintünk ez sem segít majd a rókákon.
Angol bajnokság
Leicester - Liverpool
Hétfő, 21:00 óra

Komoly visszhangot váltott ki a sajtóban Ranieri elküldése a Leicester padjáról, ez a lépés pedig valamilyen szinten érthetetlen. A gárda a kiesés ellen küzd, ugyanakkor a BL-ben a sevillai 2-1-es vereség után még reális esélye van a negyeddöntő elérésére. A vezetés azonban megszakított egy egységet ezzel a lépéssel, és erősen kérdéses, hogy ez jó lépés volt-e. Nézzük a BL-menetelésen kívüli száraz tényeket: címvédőként ezt a hétfői meccset a kieső zónából várhatja a társaság, a 25 forduló alatt összeszedett 21 pont rémesen kevés. Búcsúztak a Ligakupától és az FA Kupától is, bajnoki meccset utoljára december utolsó napján nyertek (West Ham 1-0). Pedig a várakozásokkal ellentétben nem esett szét a keret a bajnoki cím után: Vardy és Mahrez is maradt többek közt, így nagy reményekkel vágtak neki ennek az idénynek. A hírek szerint Hiddink, Mancini, Pearson, Pardew és Gary Rowett neve jöhet szóba új menedzserként, a hétfő esti bajnokin Shakespeare és Stowell vezeti ideiglenesen a gárdát.

Nem kis feladat vár rájuk, ugyanis a dobogóra hajtó Liverpool érkezik majd Klopp vezetésével, akik legutóbb fontos győzelmet arattak a Tottenham ellen, így továbbra is nyílt a harc a nemzetközi indulást érő helyekért. A vendégek is komoly hullámvölgyet éltek át januárban, ráadásul sikerült kiesniük az FA Kupából (Wolves 1-2) és a Ligakupából is (Southampton). Marad tehát a bajnoki harc, ahol azonban a Tottenham legyőzése lendületet adhat a csapatnak, sokak szerint az a meccs volt Klopp utolsó esélye. A liverpooli támadósor szép számmal termeli a gólokat, a védelem ugyanakkor a maga 30 kapott góljával problémás. Lesznek hiányzói is a vendégeknek: Ejaria, Ings és Grujic biztosan nem lép pályára, míg a Lovren-Lucas-Sturridge hármas bevetése kérdéses.

16168. Leicester - Liverpool, 2 (1.55) - Tippmix

Nagyon érdekes 90 perc vár az angol foci szerelmeseire hétfő este. Egyrészt adott egy szétesett címvédő, amely ráadásul nagyot küzdött a BL-ben hétközben, minden bizonnyal mentálisan és fizikálisan sem lesz a topon a Leicester. A Liverpool ezzel szemben kipihenten és mentálisan felkészülten várja ezt a találkozót. A motiváció mindkét oldalon megvan, a kérdés csak az, hogy a Pool ki tudja-e használni a címvédő hanyatlását? Szerintünk ki, erős ez a liverpooli keret, Klopp csapatának pedig ez egy óriási lehetőség ahhoz, hogy versenyben maradjanak a BL-indulásért. Ősszel egyébként simán, 4-1-gyel gázolt át a Liverpool a bajnokon. Az irodák 1.55-ös oddsot kínálnak a vendégek sikerére, amelyet szerintünk megéri behúzni!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!