<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2 tenisz, 1 foci, 10.92-es odds

Közép- és Dél-Amerika felé vesszük az irányt két merész tenisztippért cserébe, majd irány az olasz másodosztály, ahol döntetlenre vadászunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09089. T. Bellucci - D.S. Schwartzman, 1 (1.95) - tenisz, Sao Paulo, férfi egyes, 15:00

Rio de Janeiro után újabb Brazil verseny lesz terítéket a következő héten, ezúttal Sao Paulóba teszik át székhelyüket a salakpályás specialisták. Hazai teniszezővel készülünk a hét indításra, Thomaz Bellucci az argentín Shwartzman ellen kezdi meg második hazai fellépését. Az előző, riói versenyén óriási bravúrt végrehajtva az első fordulóban legyőzte a japán klasszis Kei Nishikorit, aztán viszont meglepő vereséget szenvedett a tornán sokáig menetelő Monteiro ellen. Minden képessége megvan ahhoz a brazilnak, hogy a Sao Paulo-i első kör se jelentsen számára akadályt. Papíron most könnyebb ellenfél következhet számára, és boríthatja azokat a jóslatokat érzésünk szerint, mely szerint nem ő az esélyes. Egyrészt a hazai közönség támogatása mindig óriási pluszt ad egy játékosnak. Ha csak abba belegondolunk hogy Babos Tímea 0-5-el kezdte a 2017-es esztendőt, majd pedig Budapesten tornát nyert, mi sem bizonyítja jobban. Másfelől egy nagyon kellemetlen stílusú, vékony, magas, és ami a legfontosabb, balkezes teniszezőről beszélünk, aki legutóbbi két találkozóján legyőzte Shwartzmant. Most sem várunk mást, mint győzelmet Belluccitól kezdésként.

32615. Vicenza - Entella, X (2.80) - olasz másodosztály, 20:30

A 28. fordulót rendezik a Serie B-ben. A házigazda nagyon nehéz helyzetbe sodródott,28 pontjával a 20., kieső helyről várja a folytatást. A bennmaradásra azonban megvan minden esélye, mert a táblázat alsó fele nagyon zsúfolt, egy győzelemmel több pozíciót is lehet javítani. Otthonában csak kétszer győzött (2-7-4), a támadójátéka nagyon nem működik - ezeken a bajnokikon csak hét gólt szereztek.

A formájuk rossz, karácsony óta nem nyertek meccset. Az Entella 38 ponttal a nyolcadik helyen áll, amely play offot érne majd as szezon végén. A kék-fehérek idegenben azért nem olyan erősek, egyszer nyertek csupán, hétszer döntetleneztek, hatszor pedig pont nélkül tértek haza. A formájuk szeszélyes, az utolsó három kimozdulásuk egyaránt iksszel végződött. Ma egy-egy pont mindkét félnek jól jöhet.

00292. B. Tomic - D. Young, 2 (2.00) - tenisz, Acapulco férfi egyes, 23:00

Jó formában érkezik a pokolian erős mezőnyt felmutató Mexikóban zajló, acapulcói tornára Donald Young, aki nem bízza a véletlenre, ami a sorozatterhelést illeti. Aktuális ellenfelét hozzák ki a mérkőzés esélyesének, ám van pár észrevétel, ami miatt borulhat a papírforma. Egyrészt az elmúlt két hét eredményei. Addig, amíg Tomic nála alacsonyabban rangsorolt játékosoktól szenvedett vereséget az első fordulókban, addig ugyanezen a két versenyen Donald Young egészen az elődöntőig jutott, a hazai pálya hathatós segítségével is természetesen. Erre mindenképpen büszke lehet az amerikai, aki nagyon jó formában várhatja ezt a mérkőzést is. Köztudott, hogy az amerikai játékosok, így Donald Young is inkább a kemény pályás szezonra hegyezi ki a legjobb formáját, amit eddig nem érhet kritika. Másodsorban az egymás elleni összevetést is ha megnézzük,az utóbbi két találkozójukat is Young nyerte kemény pályán. Egyedül a frissesség szólhat Tomic mellett, de a jóslatok ellenére, mely szerint TOP 10-es játékos válhatott volna belőle, jócskán ellentmond a formája, és mentális felkészültsége. Itt most az amerikait tartjuk esélyesebbnek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!