<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Remekül fizető gólváltás a La Ligából

Az Eibar egyértelműen túlteljesíti az elvárásokat ebben az idényben, és a sebezhető Sociedad otthonában is eredményesek lehetnek.
Spanyol bajnokság
Real Sociedad - Eibar
Kedd, 19:30 óra

A San Sebastian-i alakulat az előkelő 5. helyről várja a folytatást 44 egységgel, a 4. Atletico Madrid csak eggyel gyűjtött többet nála, tehát egy sikerrel előzhetnek is a csíkosak. Eusebio mester legénysége otthonában erős, 7-2-3-as sorral rendelkezik, és a formája sem rossz: a legutóbbi hét ligameccsén 5-0-2-es sort produkált, csak a Realtól és a Villarrealtól kapott ki, utóbbitól otthon, nagy peches körülmények között. A hétvégén a Las Palmas vendégeként viszont ismét győzelmet ünnepelhettek Xabi Prietóék (0-1). A keretben Willian José és Imanol Agirretxe sérülés miatt hiányzik majd a csatársorból, rajtuk kívül Carlos Martínez és Bergara marad ki. Elől Juanmi kezdhet centerben, a hadrend marad a 4-2-3-1.

Az Eibar 38 ponttal a 7., a piros-kékek simán megszerezhetnek egy EL-t érő helyet, ehhez állandósítaniuk kellene mostani formájukat: az utolsó öt bajnokijukból négyet behúztak, a hétvégén a Malagát intézték el könnyedén (3-0), a vereség pedig Sevillában csúszott be. José Luis Mendilibar vezetőedző nagyszerű munkát végez, és gárdája idegenben sem veszélytelen: 3-3-5-ös statisztikájához annyit fűznénk hozzá, hogy a túráin rendre eredményes a brigád, gólkülönbsége 17-18. A keret nem lesz teljes, Kike és Nano a csatársorból, Junca és Galvez a védelemből maard ki, mint ahogy Riesgo kapus sem áll még a szakmai stáb rendelkezésére. Pedro Leon szervezi a játékot, elől Enrich lesz az ék, Inui és Gonzalez pedig a szélekről rohamoz majd. Jó kis csapat az Eibar, bárkire veszélyes lehet...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06875HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.75

A hazaiak esélyesebbek egy árnyalattal, de szerintünk a gólváltás lehet a legjobb opció erre a meccsre. Az Eibar eddig csak kétszer nem talált be vendégként - ma is jó eséllyel eredményesek lesznek Inuiék. Ugyanakkor a támadópontenciál a Sociedadban is benne van - mindkét háló megzörren majd legalább egyszer...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!