<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

A Real után újoncot verhet a Valencia

Kiszámíthatatlan ebben a szezonban a Valencia: a Real legyűrése után kikaptak hétvégén az Alavés csapatától, most azonban újabb siker jöhet - ezúttal a Leganes ellen.
Spanyol bajnokság
Valencia - Leganes
Kedd, 21:30 óra

A denevérek 26 pontjukkal a La Liga 13. pozícióját foglalják el. A zaklatott szezon eddig rendeget kudarccal járt a Mestalla népének, elég, ha csak a 4-2-4-os pocsék hazai mérleget említjük. Az edzőváltások után immár két hónapja Voro mester látja el a szakmai feladatokat, és sokáig vele sem jöttek az eredmények. Februárban aztán előbb a Bilbaót, majd a Realt is elverték Zazáék - viszont szombaton már megint összejött egy vereség, az újonc Alavesnél pedig nem kellett volna feltétlenól kapitulálniuk Soleréknek. A keret ma sem lesz teljes, a Celtától vett Orellana eltiltását tölti majd, Rodrigo, Santi Mina, Nani és Montoya sérült - a csatársorban lesznek fontos hiányzók.

A Leganes újonc a ligában, és Asier Garitano fiai egyelőre tartják bennmaradó pozíciójukat. Nyugalomra semmi ok, mivel 21 pontos csak a kék-fehér együttes, a már vonal alatti Sporting 17-nél jár. A társulat pocsék formában volt hónapok óta, a hétvégén viszont óriási diadalt arattak a Depor fölött: 4-0 lett a vége, ezek az egységek nagyon kellettek a csíkosaknak. Idegenben 3-2-7-es mérleggel rendelkezik, viszont legutóbb október elején nyertek Gabrielék. A csapatban Serantes kapus mellett középpályások és támadók maradnak ki sérülés miatt.

07754. Valencia - Leganes, 1 (1.70) - Tippmix

Noha több hiányzója is lesz a Valenciának, mégis a hazaiak sikerét várjuk. Bakkaliék bebizonyították az elmúlt hetekben, hogy nagyon tudnak küzdeni, és már olykor a játékkal sincs probléma. A Leganes lelkes alakulat, ám ma ez kevés lesz a Mestallában a pontszerzéshez. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!