<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, több mint négyszeres szorzó

Ritka alkalom, foci nélküli cikk a Profitippen. Kosárban és hokiban azért találtunk megfontolandó ötletet csütörtökre. Klikk, ha jót akarsz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16088. Crvena zvezda - Brose Bamberg, 1, hendikep -7.5 pont (2.15) – férfi kosárlabda Euroliga, 19:00

Döbbenet, amit a Zvezda bemutat hazai környezetben: minden sorozatot beleértve egyedül az Efes tudott győzni a legutóbbi 15 belgrádi összecsapáson. Elvérzett a szerb „pokolban” a Real Madrid, a CSZKA Moszkva és a Fenerbahce is, vagyis a sorozat legjobbjai sem mehetnek biztosra. A Crvena zvezda 13-10-es mérleggel áll az Euroligában, vagyis egyáltalán nem nyugodhat meg, már ami a legjobb nyolc közé jutást illeti. A német Bamberg 8-15-ös mutatóval áll, és a formája nem túl jó: négyszer kikapott a legutóbbi négy európai fellépésén.

A németek idegenbeli mérlege (2-10) sem ad okot az optimizmusra, és a Zvezda ebben az idényben már Németországban is győzni tudott (78-79). Úgy véljük, ezúttal nagyobb lesz a különbség a szerbek javára. Legalább nyolc pontot közétesznek Szimonovicsék.

04994. Skelleftea - Linköping, 1 (1.95) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

Zsinórban két zakó után térne ismét rá a nyerő útra a svéd élvonal utóbbi éveinek egyik legjobb csapata, a jelenleg 6. helyen tanyázó Skelleftea. Nem lesz azonban egyszerű feladat ez, hiszen a vendég a 2. helyen álló, zsinórban 3 sikert maga mögött tudó Linköping, amely akár még az alapszakasz megnyerésére is esélyes lehet. Nagyjából azonos szintet képvisel a két gárda mind támadásban, mind pedig védekezésben, a Linköping hajszállal jobban áll mindkét mutatóban. A szezon során ez a 4. összecsapása a két társaságnak, mindhárom eddigi meccset a hazai pályán játszó csapat nyerte meg, ebben a felállásban 4-1-es Skelleftea-győzelem született még október végén. A Färjestad ellen már nagyjából összeállt a házigazda védekezése, viszont ekkor a támadójáték hagyta őket cserben. Ha ezt is sikerül feljavítani erre a derbire, akkor fontos győzelmet arathatnak és tovább küzdhetnek a lehető legjobb kiemelésért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!