<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Az új edző is kevés lehet az Atlético ellen

A Deportivo edzőt váltott a kiesés elkerülése érdekében, ez azonban kevés lehet a Barca ellen rangadót veszítő Atlético ellen.
Spanyol bajnokság
Deportivo - Atlético Madrid
Csütörtök, 20:45 óra

Lefőtt a kávé Gaizka Garitanónak: a kék-fehérek trénerét kirúgták, miután csapata siralmas játékkal 4-0-ra kikapott kiesési rangadón a Leganes vendégeként. Már csak a 17. helyen tanyáznak, 19 egységük van, kettpvel több, mint a jól hajrázó gijoniaknak. A csíkosak mélyrepülése januárban kezdődött, 2017-ben még nem nyert tétmeccset a társulat: három iksz után sorozatban négyszer kapott ki a Depor - így a tréner menesztése olyan nagy meglepetést nem okozott. Cristóbal Parralo, a La Coruna-i alakulat másodedzője vette át ideiglenesen az irányítást, nagy kérdés, hogy néhány nap alatt a liga egyik topcsatata ellen mennyire sikerül felrázni SArribasékat. A Riazorban pedig annyira nem is mennek rosszul Andonéék, mérlegük 4-2-4. Ami viszont elkeserítő, hogy az utolsó három hazai ütközetükben nem tudtak a kapuba találni Gilék. A keret hiányos lesz, Albentosa eltiltását tölti majd, Celso Borges pedig még nincs száz százalékos állapotban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1561203Atlético Madrid és kevesebb, mint 4.5 gól1.80

Az Atletico megint elvesztett egy rangadót, így már az is bravúr lenne a matracosoktól, ha a dobogóra odaérnének. 45 pontosak, hét egység a lemaradásuk a 3. Sevilla mögött - ezért ez soknak tűnik. Kiestek a Király Kupából, viszont a BL-ben nagy reményekkel várhatják a Leverkusen elleni visszavágót (az első mérkőzésen idegenben 4-2-re nyertek Torresék). A formájuk összességében nem rossz, december közepe óta őrizték veretlenségüket a La Ligában, egészen a hétvégéig, amikor a Vicente Calderonban tudtak nyerni Messiék (1-2). Idegenben kevésbé meggyőzőek Carrascóék, mérlegük 5-4-3, gólkülönbségük pedig 18-10 - a védelem azért nem zár rosszul. A Saul Niguez eltiltott lesz, Tiago és Augusto Fernandez sérült, Junafran szerepeltetése kérdéses. Elől Gameiro kezd Griezmann mellett, mögöttük a Correa, Koke, Gabi, Carrasco négyes kaphat szerepet.

A Depornál nagy a baj, és a házon belüli edzőváltás nem biztos, hogy meghozza a várt eredményt. Az Atletico rutinból lehozhatja a meccset, nyernek a vendégek, de azért gólzáporral nem kalkulálunk. Tippünk így: 2.es és -4.5!

 
 
  • 2profitipp.hu2017március02.13:40ÚjVálasz
    Idézet: thomas5000
    Bet365-ön van ez az opció? Mert én nem találom.
    ...

    Üdv! Nincs, náluk csak Atletico és 2.5 alatt/felett opció van, ebből a szempontból a Tippmix bővebb fogadási lehetőségeket kínál!

     
  • 1thomas50002017március02.12:40ÚjVálasz

    Bet365-ön van ez az opció? Mert én nem találom.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!