<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

6-1, 4-0 – őrült nyeremény BL-meccsekkel

Egy német fogadó ötmilliót kaszált a Barcelonával és a Dortmunddal. Húsz euróból csinált 16 ezret azzal, hogy telibe találta a két szerdai nyolcaddöntő eredményét.

Csöppet sem lenne meglepő, ha szerdától Aubameyang és Sergi Roberto lenne a kedvenc futballistája annak a müncheni fogadónak, aki húsz euróval, vagyis alig valamivel több mint hatezer forinttal játszotta meg, hogy a Dortmund 4-0, a Barcelona pedig 6-1-re diadalmaskodik.

Jól tudjuk, a gaboni csatár a 85., a spanyol játékos a 95. percben alakította ki a kívánt eredményt, amely 840-szeres oddsot realizált. A szerencsés fogadó tehát 15 993 eurót, azaz ötmillió forintot kaszált.

Különösen a Barca-PSG csata tippje fizetett jól, a 6-1 önmagában is hetvenszeres szorzóval kecsegtetett. A Tipico nevű iroda egyébiránt megerősítette, hogy a szerda este nyolckor feladott szelvény valódi, fizetik is a milliókat…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!