<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kihagyhatatlan szorzók Angliából

Az Angol Nemzeti Liga felé vesszük az irányt kedden, ahol 3.00-ért és 2.25-ért fogadunk döntetlenre, valamint egy hazai sikerre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

17432. Torquay - Eastleigh, X (3.00) - Angol Nemzeti Liga, 20:45

A 20. fogadja a 12. helyen állót az angol ötödosztály kedd esti derbijén. A Torquay a kiesés elől menekül, jelenleg 39 pontos, vagyis 1 ponttal szerzett többet a már veszélyzónában tanyázó Woking együttesénél. Javuló formát mutat, hiszen az előző két körben 4 ponttal gazdagodott, de a hajrában még komoly csata vár rá, az előző idényben is mindössze 3 ponttal zárt a vonal felett. Otthon 4 meccse képtelen nyerni, a 7-5-7 hazai mérleg sem túl fényes, de hazai környezetben legalább meg a góllövés.

Az Eastleigh 49 pontjával középcsapatnak számít, az osztályozós helyek már szóba sem jöhetnek (16 pont a hátrány), és vélhetően kiesési gondjai sem lesznek az együttesnek, előző idénybeli produkcióját viszont nem fogja tudni hozni, akkor csak 5 ponttal maradt le végül az osztályozóról. A legutóbbi két fordulóban két győzelmet aratott, ráadásul ezalatt a védelem is kiválóan működött, hiszen gólt sem kaptak, pedig a Barrow és a Chester is gólerős ellenfél volt. Vendégként a Chester otthonában sikerült megtörni egy 4 meccses nyeretlen idegenbeli szériát. Kétségtelen, hogy a motiváció sokkal erősebb hazai oldalon, azonban a Torquay kerete gyengébb, mint a vendégeké. Az Eastleigh viszonylag gyakran remizik (kb. minden harmadik meccsén). Fordított felállásban sima 3-0-ás Eastleigh-siker született még októberben, most azonban a Torquay megcsíphet egy pontot, amely a bennmaradás szempontjából még fontos lehet később.

17478. Maidstone Utd. - Sutton Utd., 1 (2.25) - Angol Nemzeti Liga, 20:45

A 36. forduló után még egyik gárda sem lehet biztonságban, mert közel állnak a kiesőzónához. A házigazda 40 ponttal a 19. helyen áll, mai ellenfele 44-gyel a 18. A Maidstone abban reménykedhet, hogy folytatja jó sorozatát. Legutóbb február elején szenvedett vereséget, az ötmeccses sorozatban háromszor is győzni tudott. Otthon nem annyira erős, 6-3-9-es statisztikával rendelkezik. Jó hír lehet a számára, hogy az utolsó két hazai bajnokiján egyaránt 4–2-re verte ellenfeleit. A Sutton az FA Kupában kisebb csodát hajtott végre, azóta viszont nem igazán megy a sárgáknak. Négy mérkőzés óta nem ünnepelhettek sikert, és idegenben amúgy is bizonytalanok (2-4-12). A Maidstone lendülete ma még kitarthat, ez pedig a hazaiaknak győzelmet eredményezhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!